Aviarepsin virtuaalimessut

Aviareps Nordic järjesti viime viikolla virtuaalimessut, missä vieraili noin 200 kävijää. Mukana oli 27 näytteilleasettajaa ja virtuaalitapaamisia tehtiin lähes 2000.

”Tämä oli erittäin jännittävä ja haastava projekti tiimillemme. Työskentelimme ensimmäistä kertaa virtuaalimessuilla, joilla oli melko tiukka aikataulu. Alkuperäisenä suunnitelmanamme oli järjestää pohjoismainen vuosittainen Roadshow livenä, mutta koronatilanteen vuoksi siirsimme projektin virtuaalitapahtumaksi kuukautta aiemmin. Tapahtuma onnistui hyvin, sillä tavoitteena oli saavuttaa uusia kontakteja ja ylläpitää vanhoja”, kertoo Aviareps Nordicin toimitusjohtaja Tapani Kauhanen.

 

 

Unkarin matkailutoimiston Dalma Horvath-Ibolya iloitsi, että tilaisuutta ei peruutettu vaan pidettiin virtuaalisesti.  ”Unkarin näytteilleasettajat olivat kiireisiä ostajien kanssa, ja meillä oli hienoja virtuaalikokouksia”, Horvath-Ibolya kertoo. ”Odotamme kuitenkin henkilökohtaisia tapaamisia ensi vuonna, jotta voimme nauttia lasillisen unkarilaista viiniä henkilökohtaisesti.”

 

Lähde: Aviareps

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X