Hyppää sisältöön
Avis Budget
· Ikkunapaikka

Avis Budget Group uudistaa kanta-asiakasohjelmansa

Avis Budget Groupin uudistettu kanta-asiakasohjelma perustuu välittömiin etuihin autoja vuokratessa.

Ilmainen Avis Preferred -kanta-asiakasohjelma tarjoaa priority-palveluita ja välittömiä etuja teemalla “entistä palkitsevampaa autonvuokrausta”. Uudistunut ohjelma tarjoaa jäsenilleen esimerkiksi 10 % alennuksen heti ensimmäisestä vuokrauksesta alkaen.

Uudistuksen taustalla on ollut asiakaskysely, joka toteutettiin nykyisten Avis Preferred -jäsenien sekä ei-jäsenten keskuudessa ympäri maailmaa. Tutkimus osoitti, että monet kokivat aiemmat edut saavuttamattomina, koska he eivät vuokraa autoja riittävän usein.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Avis Preferred on suosittu kanta-asiakasohjelma Suomessa, ja olemme iloisia, että voimme tarjota jäsenillemme näitä uusia etuja ja alennuksia. Uskomme, että ne kiinnostavat suomalaisia autonvuokraajia”, sanoo Avis- ja Budget -brändejä Suomessa edustavan Helkama Rent Oy:n toimitusjohtaja Ari Ilonen.

Palvelut eivät riipu jäsenyyden kestosta

Avis Preferred tarjoaa jäsenilleen Priority-palvelua. He voivat täyttää tietonsa etukäteen QuickPass-palveluun ja säästää siten aikaa autoa noutaessaan, tai hyödyntää valikoiduilla paikkakunnilla itsepalveluautomaatteja tai saada avaimet suoraan vuokra-autostaan.

Uudistunut Avis Preferred -kanta-asiakasohjelma säilyttää Priority-palvelut ja tarjoaa jäsenilleen välittömästi hyödynnettäviä etuja, jotka eivät riipu siitä, kauanko jäsenyys on kestänyt.

Etuja ovat muun muassa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
  • 10 % alennus kaikista tulevista autonvuokrauksista – heti liittymisestä lähtien – automaattisesti varaushetkellä
  • Priority-palvelu – jäsenet saavat nopeampaa palvelua tiskillä, sillä heidän dokumenttinsa ja vuokra-autonsa odottavat valmiina
  • Erikseen valikoidut kumppanitarjoukset, jotka ovat jäsenten käytössä aina ilman että niitä kytketään autonvuokraukseen
  • Kun asiakas vuokraa vuoden sisällä vähintään viisi kertaa ja käyttää niihin rahaa vähintään 1 000 euroa, hän nousee Avis Preferred Plus -tasolle, jossa hän pääsee nauttimaan autoluokan korotuksista ja ilmaisesta lisäkuljettajasta.
  • Kun asiakas vuokraa vuoden sisällä vähintään kymmenen kertaa ja käyttää niihin rahaa vähintään 2 000 euroa, hän nousee Avis President’s Club -tasolle, jossa hän pääsee nauttimaan vielä uusista eduista, esim. autoluokan tuplakorotuksista viikonloppuisin sekä ilmaisesta Laajennetusta tiepalvelusta.

Jäsenet saavat lisäksi erilaisia kumppanialennuksia, jotka eivät ole sidottuja autonvuokraukseen. Tällä hetkellä voimassa olevat alennukset ovat:

  • 10 % alennusta Viatorin retkistä ja aktiviteeteista – saat alennusta kaikesta kaupunkikierroksista veneretkiin, kokkauskursseihin ja seikkailuihin
  • 12 % alennusta Lounge Passin kautta sisäänpääsystä lentokenttäloungeihin – pääsyn voi varata ennakkoon ja se koskee 600 loungea 350 lentokentällä ympäri maailmaa
  • Jopa 30 % alennusta Airport Lounge -verkoston jäsenyydestä Priority Passin kautta – jäsenyys takaa pääsyn jopa 1300 loungeen ympäri maailmaa.

Avis Preferred -ohjelma käynnistyi vuonna 1988 on nykyään voimassa 22 maassa ympäri Eurooppaa, Lähi-itää ja Afrikkaa.

Lähde: Avis Budget Group

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.