Hyppää sisältöön
· Leena

BCD Travelin ennätyksellinen 2018

Liikematkatoimisto BCD Travelin  kokonaismyynti oli viime vuonna 27,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Luku pitää sisällään kumppanimyynnin osuuden; 10,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Myynti kasvoi 6 prosenttia vuodesta 2017 ja uusmyyntiä oli jälleen yli miljardin.

John Snyder.

BCD:n toimitusjohtaja John Snyder: ”Vuosi 2018 oli monin tavoin poikkeuksellinen BCD Travelille. Keskityimme yhteistyöhön ja innovaatioihin, joiden tavoite oli osallistaa matkustajia ja toteuttaa älykkäitä ohjelmia, täten onnistuimme houkuttelemaan uusia asiakkaita ja tarjoamaan vanhoille asiakkaillemme aikaisempaa laajempia palveluita. Näin pystyimme pitämään asiakasuskollisuuden tasolla, joka on kuluneen vuosikymmenen aikana pysynyt alan tasaisimpana.”

Vuonna 2018 yritys investoi yli 40 prosenttia tuloista takaisin teknologiaan ja infrastruktuuriin. Suuri osa näistä investoinneista on korvamerkitty BCD:n digitaalisiin alustoihin, joihin kuuluvat esimerkiksi DecisionSource®, joka on matkustuksesta vastaaville tarkoitettu analytiikka- ja tietoalusta ja TripSource®, joka on tehokas matkanhallinta-alusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2018 BCD otti käyttöön mobiilivarauksen TripSourceGo:ssa, jonka avulla liikematkustajat voivat selailla ja varata hotellihuoneita ja lentoja TripSourcesta.

Yritys lisäsi TripSourceen uusia ominaisuuksia, kuten ääniohjauksen, kuitin tallennuksen, biometrisen tunnistautumisen ja mahdollisuuden ilmoittaa olevansa turvassa kriisin sattuessa. TripSource on arvioitu App Storen parhaaksi globaaliksi matkanhallintasovellukseksi.

Vuonna 2018 BCD lanseerasi myös SolutionSourcen®, joka on markkinapaikka, jonka kautta asiakkaat pääsevät käsiksi auktorisoituihin teknologiaratkaisuihin.

Kasvustrategian mukaisesti BCD jatkaa investoimista kehittyviin markkinoihin. Vuonna 2018 liikematkatoimistosta tuli enemmistöomistaja Kolumbian toiminnassaan ja hiljattain yritys kertoi laajentavansa maailmanlaajuista verkostoaan Etelä-Afrikkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Vuonna 2018 BCD sai myös tunnustusta henkilöstöjohtamisen aloitteistaan ja sitoutuneisuudestaan kestävään kehitykseen:

  • BCD sai toista kertaa peräkkäin ja kuudennen kerran vuoden 2009 jälkeen Most Admired Travel Management Company (Ihailluin matkahallintayritys) -tittelin, jonka saajan nimeävät alan johtavimman julkaisun The Beat -lehden lukijat.
  • BCD sai kolmannen kerran peräkkäin kultatason tunnustuksen maailman johtavalta kansainvälisten toimitusketjujen vastuullisuuden arvioijalta, EcoVadisilta.
  • BCD:n toimitusjohtaja John Snyder sai ”Responsible CEO of the Year: Private Company (Vuoden vastuullinen toimitusjohtaja – yksityinen osakeyhtiö)” -tunnustuksen, jonka myönsi Corporate Responsibility Magazine -julkaisu.
  • BCD oli mukana Forbes-lehden vuoden 2018 America’s Best Employers For Women) -listalla. Lehti on nimennyt BCD:n  -listalle kolme kertaa.
  • BCD oli 29. sijalla listalla, jolla nimettiin vuoden 2018 sata parasta joustavaa työympäristöä. Tunnustus oli neljäs kerta, kun BCD pääsi FlexJobsin kokoamalle listalle, joka on etätyötä, osa-aikatyötä tai muuta joustavaa työtä etsivien ammattilaisten työnhaun verkkoresurssi.

John Snyder sanoi: ”Investoimme jatkossakin vahvasti teknologiaan, henkilöstöön ja maailmanlaajuiseen verkostoomme. Tavoitteemme on luoda arvoa asiakkaillemme, mikä saavutetaan digitaalisten alustojemme ja alamme maailmanlaajuisesti parhaiden työntekijöiden avulla.”

 

Tietoa BCD Travelista

BCD Travel auttaa yrityksiä saamaan parhaan mahdollisen hyödyn liikematkustuksesta. Matkustajille tämä tarkoittaa turvallisuutta ja tuottavuutta sekä välineitä parhaiden valintojen tekemiseen matkan aikana. Travel managereille ja hankinnasta vastaaville tämä tarkoittaa neuvoja matkustusohjelman arvon lisäämiseksi. Lyhyesti; autamme asiakkaitamme matkustamaan älykkäämmin ja saavuttamaan enemmän. Teemme tämän mahdolliseksi 109 maassa, joissa työskentelee noin 13 500 luovaa, sitoutunutta ja kokenutta työntekijää. Täten pystymme säilyttämään asiakassuhteemme (95 % viimeisen 10 vuoden aikana). Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 25,7 miljardia dollaria. Lisätietoja osoitteesta  www.bcdtravel.fi.

 

Tietoa BCD Groupista                                   

BCD Group on matkailualan markkinajohtaja. John Fentener van Vlissingen perusti yksityisomistuksessa olevan yhtiön vuonna 1975. Yhtiöön kuuluvat BCD Travel (globaali liikematkahallinto), Travix (internet-tarjonta: Cheaptickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen ja Vayama), Park ‘N Fly (lentokenttäpysäköinti), Airtrade Holland (konsolidointi ja lentolippujen välitys) sekä yhteisyritys Parkmobile International (pysäköinti- ja liikennesovellukset mobiililaitteille).
BCD Groupin palveluksessa on yli 14 000 henkilöä, ja yhtiö toimii 109 maassa. Yhtiön kokonaismyynti on 27,1 miljardia dollaria, josta kumppanimyynnin osuus on 10,7 miljardia. Lisätietoja osoitteesta www.bcdgroup.com.

 

Lähde: BCD Travel

Leena