Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

BRA kasvaa Suomessa – nyt entistä enemmän lähtöjä Bromman kentälle Tukholmaan

Lentoyhtiö BRA avasi syyskuussa uudelleen reitin Helsingin ja Bromman välillä pandemian aikaisen tauon jälkeen. Lisääntyneen kysynnän seurauksena lentoyhtiö on päättänyt kaksinkertaistaa lentojen määrän Helsingistä.

”Tuntuu uskomattoman hyvältä, että Helsingin ja Bromman välisellä linjallamme on ollut niin suurta kysyntää. Syksyn erinomaisen varaustilanteen ansiosta päätimme kaksinkertaistaa lähtöjen määrän. Tämä investointi on täysin yhdenmukainen BRA:n pitkän aikavälin laajentumisstrategian kanssa myös Ruotsin rajojen ulkopuolelle”, sanoo Martin Erkenborn, BRA:n kaupallinen johtaja.

Alkaen 30. tammikuuta BRA tarjoaa kaksi päivittäistä lähtöä Helsingistä Brommaan. Lennoilta on sujuvat yhteydet BRA:n Ruotsin kohteisiin. Uusi aikataulu mahdollistaa matkustamisen reiteillä Helsinki – Växjö, Ängelholm, Halmstad, Malmö, Ronneby, Kalmar, Göteborg ja Visby.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tällä reitillä tarjoamme paitsi suoran yhteyden Helsingin ja Tukholman Bromman välillä, myös mahdollisuuden matkustaa Helsingistä useisiin Ruotsin kotimaan kohteisiin vain 20 minuutin vaihtoajalla Brommassa”, Erkenborn jatkaa.

 Uusi aikataulu Helsingistä Brommaan:

 Maanantai – perjantai (paikallista aikaa)

Helsinki – Bromma
10.45 – 10.55
17.10 – 17.20

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bromma – Helsinki
08.05 – 10.15
14.30 – 16.15

Sunnuntai (paikallista aikaa):

Bromma – Helsinki 14.00-16.10
Helsinki – Bromma 16.55-17.05


BRA lentää Helsingin ja Bromman välillä polttoainetehokkailla ja ilmastoälykkäimmällä ATR 72-600 -konetyypillä, johon mahtuu 72 matkustajaa. Varauksen yhteydessä on mahdollista valita Biolentolippu, joka kattaa 50-prosenttisen biopolttoaineseoksen käytön.

Lähde: BRA

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.