Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Bvlgari erottuu Dubain hotellitarjonnassa

”Dubaissa rehvastellaan olemalla suurin, korkein, kaunein jne. Me olemme päinvastaisesti Dubain yksi pienimmistä hotelleista. Meillä on vain sata huonetta”, kertoo Dubain Bvlgrarin myyntipäällikkö Laura Antony.

Dubain Bvlgari hotelli avattiin pari vuotta sitten. Hotellin kuulumisia kävi Helsingissä kertomassa myyntipäällikkö Laura Antony kuvassa keskellä. Vasemmalla Flydubain Elina Boman ja oikealla United Spirit Nordicin Christine Engen.

 

Dubain edustalle, keinotekoiselle saarelle, kaksi vuotta sitten avattu Bvlgari hotelli tarjoaa ehkäpä kaupungin parhaat näköalat, Dubain siluetin, joka varsinkin iltavalaistuksessa on vertaansa vailla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin kaikissa huoneissa on oma parveke ja melkeinpä skandinaavinen sisustus, vaikka ketju onkin italialainen. Huoneen varusteltu on ylellisen tyylikästä ja kylpyhuoneesta löytyy tietenkin Bvlgarin tuotteita.

Hotellissa on myös 20 villaa, joissa on oma uima-allas. Villojen koko vaihtelee 175 neliömetristä aina 540 neliömetrin lengendaariseen Bvlgari Villaan Hermésin kalusteineen, porealtaineen, yksityisine elokuvateattereineen sekä butlereineen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellilla on oma pitkä uimaranta, missä saa omassa rauhassa nauttia lämpimistä päivistä.

 

Ravintoloita on neljä ja aamiasta tarjoillaan vuorokauden ympäri. Bvlgari Resort Dubai tarjoaa myös maan parhaita italialaisia ruokaelämyksiä Il Restaurante –ravintolassaan, jonka ”Made in Italy”-menun on suunnitellut Michelin-kokki Niko Romito. Lisäksi resortista löytyy huippuelegantti, vain 9-paikkainen japanilainen ravintola Hoseki, joka tarjoaa korkealuokkaisen Omakase-elämyksen sekä lounaalla että illallisella.

”Huoneita meillä on sata ja henkilökuntaa viisisataa. Palvelusta ei tingitä piiruakaan,” kertoo Laura.

Hotellilta keskustaan on omaa siltaa pitkin vain kymmenisen minuuttia ja lentokentälle parikymmentä.

Hotellin yöhinnat hinnat ovat sesongista riippuen noin 800 eurosta ylöspäin.

 

Leena Aalto
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.