Camptoo Pohjoismaiden johtavaksi matkailuajoneuvojen jakamisalustaksi

Hollantilainen, kesällä 2021 Suomen markkinoilla aloittanut matkailuajoneuvojen Airbnb-tyylinen palvelu Camptoo sekä sen tanskalainen kilpailija Out2Camp yhdistyvät. Camptoo ostaa Out2Campin liiketoiminnat, jonka myötä siitä tulee Pohjoismaiden johtava matkailuajoneuvojen jakamispalvelualusta yli 500 ajoneuvollaan. Maailmanlaajuisesti Camptoon palveluun on listattu jo lähes 4000 ajoneuvoa.

“Tavoitteenamme on saada listattua 1000 pohjoismaista matkailuautoa palveluun vuoden 2022 loppuun mennessä – ja 5000 muutaman vuoden kuluessa”, kertoo Camptoon toimitusjohtaja, yksi perustajista Martijn Peeters.

Yrityksen Suomen verkkopalveluun www.camptoo.fi tulee vähitellen varattavaksi yli 400 uutta matkailuautoa Ruotsissa ja Tanskassa. Helppoa matkailua tukee Camptoon oma asiakaspalvelu Suomessa, josta saa henkilökohtaista apua niin varausvaiheessa kuin matkan päällä.

Suomalaisia matkailuajoneuvoja palvelussa on kolmen toimintakuukauden jälkeen runsaat 50.

Camptoo perustettiin Hollannissa vuonna 2014. Yrityksen omistus jakautuu hollantilaisten perustajien (3), Camptoon työntekijöiden sekä joukkorahoitukseen osallistuneiden yksityishenkilöiden kesken.  Financial Times arvioi yrityksen Euroopan nopeimmin kasvavaksi matkailuyritykseksi vuonna 2020.

Vuodesta 2014 tähän päivään ovat käyttäjät varanneet Camptoon verkkosivuston kautta yli 475 000 matkayötä. Maailmanlaajuisesti Camptoolla on yli 3900 vuokrattavaa ajoneuvoa Euroopassa ja Australiassa.

Fredrik Rofors ja Bo Christensen perustivat Out2Campin Tanskassa vuonna 2015. Out2Camp on toiminut menestyksekkäästi Ruotsin ja Tanskan markkinoilla ja Camptoon lailla kasvanut voimakkaasti vuosittain. Rofors ja Christensen jatkavat yrityksen toiminnassa.

 

Lähde: Camptoo

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X