Courtyard by Marriott Tampere City avattiin

Tampereelle avattiin 7.1. Suomen ensimmäinen Marriottin Courtyard hotelli.

Uuteen Courtyard by Marriott Tampere Cityyn toivottivat tervetulleiksi toimitusjohtaja Paulina Ahokas Tampere-talo, Kiki Koskinen hotellin myynti- ja markkinointipäällikkö, hotellinjohtaja Ville Virkki, Rutger van Erp, VP Construction & Design, Christian Beckman Odyssey Hotel Group ja Päivi Hagedoorn, VP HR & Operations.

 

”Courtyardin kohderyhmä on ensisijaisesti liikematkustajat. Kaikissa huoneissa on heitä silmällä pitäen hyvä työpiste pistokkeineen ja hotellin aulatilassa on pöytäryhmiä tapaamisia varten”, kertoo Courtyard by Marriott Tampere Cityn hotellinjohtaja Ville Virkki.

 

Hotellin aulassa on pieniä pöytäryhmiä, missä voi työskennellä tai pitää vaikka pieniä palavereja.

 

”Hotelli sopii mainiosti myös ryhmille,” jatkaa hotellin myynti- ja markkinointipäällikkö Kiki Koskinen. ”Ryhmän sisällä ei tule huonekateutta, sillä kaikki huoneet ovat presis samanlaisia”.

 

Hotellista pääsee Tampere-taloon kuivin jaloin yhdyskäytävää pitkin.

 

Hotelli sijaitsee aivan Tampere-talon kyljessä. ”Kiinteistöjen välillä on katettu käytävä, mitä pitkin pääsee Tampere-talossa järjestettäviin kokouksiin ja kongresseihin sekä iltatilaisuuksiin kuivin jaloin,” kiittelee Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas. ”Olemme hotellista todella iloisia. Hotellin ensimmäinen asukas oli Tampere-taloon saapunut esiintyjä ja hotelli tulee varmasti olemaan monen kokous- ja kongressivieraamme valinta”.
Ahokas kertoo, että 30-juhlavuottaan viettävässä Tampere-talossa järjestetään tänä vuonna lähes tuhat tapahtumaa. Samaan aikaan talossa juhlitaan Tampere Filharmonian 90-vuotisjuhlavuotta ja Muumimuseossa Muumipeikon 75-vuotisjuhlavuotta.

 

Hotellin myynti- ja markkinointipäällikkö Kiki Koskinen kehuu ravintolan lounaslistaa ja baarin hyviä erikoiskahveja.

 

Hotellin Kitchen & Bar tarjoilee kansainvälisiä klassikkoja, kuten hampurilaisia, club sandwichejä ja Cesar-salaattia sekä niiden lisäksi aitoja hyviä makuja ja lähiruokaa. À la carte -listaan kuuluu myös erillinen grillimenu, jolta voi koostaa mieleisensä annoksen.
”Aamupalamme ei välttämättä ole kaupungin runsain, mutta sitäkin laadukkaampi. Sen sijaan että tarjolla olisi vaikkapa kolmea erilaista eineslihapullaa, meillä on hyvistä raaka-aineista tehtyjä tuotteita.  Mottomme onkin ’vähemmän mutta paremmin’”, kertoo hotellin keittiömestari Sakari Savolainen.

Ravintolapäällikkö Aleksi Hell puolestaan lupaa baarin puolella niin klassikkococktaileja, moderneja juomasekoituksia kuin mocktailejakin. ”Yhä useampi haluaa alkoholittomia vaihtoehtoja. Me emme tarjoa vaan appelsiini-ananasmehusekoituksia, vaan hyviä alkoholittomia juomasekoituksia”.

Hotellin vastaanottopäällikkö Jamil Lahloun mukaan hotelliin saapuva vieras toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Henkilökohtaiseen palveluun satsataan. ”Marriottin kanta-asiakasohjelmaan, Bonvoyhin kuuluvat jäsenet ovat voineet kertoa omista mieltymyksistään, ja hyvän datan ansiosta osaamme tarjota hotelliin tulevalle vieraallemme juuri hänen näköistään palvelua”, Lahlou kertoo.

Kaikki huoneet ovat täysin samanlaisia.

 

Hotellin käytävät ovat hillityt.

 

Hotellissa on 11 kerrosta ja 229 huonetta sekä yksi junior-sviitti. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, Nespresson kahvikone sekä silityslauta ja -rauta. ”Se ilahduttaa varmasti vieraita, jotka ovat illalla menossa vaikkapa Tampere-taloon konserttiin, ja joiden juhlavaatteet tarvitsevat pientä oikomista”, Kiki vinkkaa.

Hotellissa silmä kiinnittyy moneen yksityiskohtaan, kuten Hanna Ugglan maalauksiin, joita on sviitissä ja hotellin aulassa. Hotellissa on myös  kotimaisen Innoluxin ja Harri Koskisen valaisimia, tanskalaisen GUBI:n Bat Lounge -nojatuoleja ja Coco Bar Chair-baarituoleja sekä saksalaisen Thonetin Robert Stadlerin suunnittelemia No. 107 -tuoleja.

Hotellissa on pieni kuntosali, mistä löytyy välineet erilaisiin harjoituksiin.

 

Hotellin pihalla on parkkipaikat 40 autolle ja läheltä löytyy myös parkkihalleja.

Marriottilla on 30 eri brändiä. Suomessa on tällä hetkellä neljä Marriott-ketjuun kuuluvaa hotellia. Tampereen Courtyardin lisäksi kolme on Helsingissä; Hotelli Katajanokka, joka kuuluu Marriottin Tribute Portfolio hotelli, Klaus K sekä Hotel St. George, jotka kuuluvat Design hotels brändiin. Helmikuussa aukeaa neljäs Helsingin Marriott, U14, joka kuuluu Autograph Collectioniin.
“Marriottilla aukeaa hotelli jossakin päin maailmaa joka 14 tuntia”, kertoo Kiki.

Maailman ensimmäinen Courtyard avattiin vuonna 1983 Atlantassa, Yhdysvalloissa. Courtyard on osa Marriott Bonvoy -kanta-asiakasohjelmaa, jolla on globaalisti 135 miljoonaa jäsentä.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X