Hyppää sisältöön
· Leena

CWT sopimukseen IAG:n kanssa

Carlson Wagonlit Travel (CWT) on tehnyt monivuotisen jakelusopimuksen British Airwaysin (BA) ja Iberia Airlinesin (IB) kanssa.

Sopimuksen avulla CWT:n asiakkaat välttyvät näiden lentoyhtiöiden lisämaksulta, joka tulee koskemaan lentovarauksia GDS-järjestelmistä. Sopimus koskee varauksia niistä GDS-järjestelmistä, jotka ovat hyväksyneet International Airlines Groupin (IAG, BA:n ja IB:n emoyhtiö) ehdot.

Toukokuussa 2017 IAG Ilmoitti, että se ottaa käyttöön jakeluteknologialisämaksun 1.11.2017 lähtien. Maksun suuruus on US$10 ja se koskee varauksen kaikkia hintakomponentteja. Hintakomponentti on matkan osa ja esimerkiksi edestakainen lentomatka sisältää tyypillisesti kaksi hintakomponenttia, ja IAG:n lisämaksu sen osalta olisi siis US$20.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sopimus astuu voimaan 1.11.2017 ja se koskee sekä liike- että vapaa-ajanmatkoja, jotka hankitaan CWT:stä.

“Sopimus vahvistaa entisestään pitkään jatkunutta hyvää yhteistyötämme BA:n ja IB:n kanssa ja on selkeä osoitus siitä, että olemme yhdessä sitoutuneet uudenlaisien jakelukanavien konseptiin ja niitä hyödyntäen parempaan tuote-erotteluun,” sanoo Brian Mogler, Senior Vice President, global supplier management, CWT:stä.

Leena