Hyppää sisältöön
· Leena

Dominikaaninen Tasavalta lumoaa golfarit

Dominikaanisessa Tasavallassa on kolmisenkymmentä golfkenttää. Maa on moneen otteeseen äänestetty Karibian ja Latinalaisen Amerikan parhaaksi golfkohteeksi.

Dominikaanisen Tasavallan järjestämä golfturnaus Master Golfissa keräsi kuutisenkymmentä pelaajaa. Kilpailun voittaja pääsee omakohtaisesti pelaamaan Dominikaanisen Tasavallan huippukentille.
”Monet kentistä nuolevat meren rantoja ja maisemat ovat kertakaikkisen upeat.  Meillä on 86 väylää, joilta on merinäköala”, kertoo Dominikaanisen Tasavallan Euroopan johtaja Petra Cruz.

Hän myös kertoo, että matkailutoimiston Tukholman toimistoon ollaan piakkoin saamassa uusi henkilö Patricia Polanco de Olmosin tilalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Dominikaanisen Tasavallan turistitoimiston Euroopan johtaja Petra Diaz kuvassa oikealla suosittelee maansa pehmeänmakuisia sikareita.

 

Yksi Dominikaanisen Tasavallan upeimmista resorteista on Casa de Campo. Ylellisellä alueella on hotellin lisäksi villoja, jotka takaavat täydellisen yksityisyyden. Casa de Campossa on 8 ravintolaa, baareja, lounge-alueita, tenniskentät, ylellinen spa, kuntosali sekä paljon aktiviteetteja lapsille.
”Meillä on kolme upeaa golfkenttää. Teeth of the Dog on joka golfarin bucket-listalla”, kertoo Casa de Campaa Euroopassa edustava Monica Diaz.

Casa de Campon Monica Diaz pääsi kisaamaan golfin pituuslyönti ja trick shot -ammattilaisen, Janos Uotilan kanssa.

”Voi vilpittömästi suositella Casa de Campoa”, sanoo golftapahtumassa mukana ollut Mikko Ilonen. ”Vietimme siellä muutama vuosi sitten lomaa lasten kanssa ja kaikki nauttivat. Tekemistä riittää koko perheelle”, kertoi Ilonen.
Casa de Campon Monica Diaz vinkkaa matkatoimistoissa töissä oleville tutustumishinnoista alan ammattilaisille. Katso tarjoukset tästä.

Joukkueet mittelivät par3-väylällä lähimmäksi lippua kisan Mikko Ilosen kanssa. Kuvassa vasemmalta Ilkka Särkinen Golftailors, Monica Diaz Casa de Campo, Mikko Ilonen ja Antti Ahti Nordcenter Golf.

Golfin lisäksi maa tarjoaa upeita hiekkarantoja, aurinkoa ja lämpimiä vesiä, huikeita luontoelämyksiä sekä tietenkin Bachatan ja merenguen riemukkaita rytmejä. Maassa ollaan ylpeitä myös pehmeästä rommista ja sikareista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Kisavieraat pääsivät aitoon tunnelmaan paikalle lennätettyjen tanssijoiden kanssa.

Finnair lentää talvikaudella sekä Karibianmeren puolelle Punta Canaan että Atlantin puolelle Puerto Plataan.

Kilpailun voitti ja Dominikaaniseen Tasavaltaan lähtee Jarkko Raski. Petra Cruz arpoi lentolipun ja majoituslahjakortin kaikkien pelaajien kesken. Kilpailun järjestelyistä vastasi Luigi Nord, ViaNordista.
Leena