Hyppää sisältöön
· Leena

Dubaihin avattiin Bvlgari-hotelli

Bvlgarin jalokiviliike perustettiin Roomassa vuonna 1884, ja se nousi nopeasti maailmanmaineeseen laadukkaiden ja näyttävien korujen valmistajana. Sittemmin yritys on laajentanut tuotantoaan mm. kelloihin ja hajuvesiin.

Christine Engen United Spirit Nordicista sekä Natalya Pak Dubai Bvlgari Beach Resortista vierailivat aurinkoisessa Helsingissä kertomassa Dubain uudesta Bvlgari hotellista.

Vuonna 2004 avattiin ensimmäinen Blvgari hotelli Milanoon ja viime joulukuussa avattiin jo viides Bvlgari-ketjun hotelli Dubaihin.

Keinotekoiselta merihevosen muotoiselta Jumeira Bay -saarelta johtaa 300 metriä pitkä silta mantereelle. Suunnittelijana toimi jälleen Antonio Citterio Patricia Vielin arkkitehtitoimisto Italiasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikuttavan kokoisessa (158 000 m²) resortissa on välimerellinen tunnelma. Alueella on mukavia kävelykatuja, kauniita puutarhoja, kuten La Limonaian salainen sitruunapuutarha, uima-allas ja siisti hiekkaranta.

Resortissa on  huoneistoja merinäköalalla, yksityisiä huviloita omalla hovimestarilla, hotellihuoneita ja Bvlgarin ensimmäinen Marina ja Yacht Club. Klubilla on mereneläviin keskittyvä italialainen ravintola, uima-allas ja oma klubi lapsille – the Little Gems Club.

Viimeistelyssä on käytetty korkealuokkaisia italialaisia materiaaleja. Hotelli on moderni mutta tunnelmaa on etsitty myös 1930-luvulta.

Lobbby lounge.

Hotellin ravintolat ovat korkeatasoisia ja valinnanvaraa riittää Il Ristorante by Niko Romiton gourmet menusta La Spiaggian Beach Clubin herkkuihin niin lounaalla kuin illallisella. Hemmottelevan loman kruunaa eksklusiivinen BVLGARI Spa (1700 m²), josta löytyy hammam, sisä uima-allas, kuntosali, kauneussalonki ja parturi-kampaamo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä kesänä avattiin uusi Bvlgari hotelli Shanghaissa ja seuraavana on vuorossa Moskovassa vuonna 2020.

 

Teppo Viiperi

 

Leena