Dubain maailmapyörä avataan lokakuussa

Bluewaters Islandilla sijaitseva 250-metrinen Ain Dubai -maailmanpyörä on maailman suurin ja korkein.

Maailmanpyörässä on 48 gondolia, joissa kussakin on tilaa 30 hengelle. Niistä avautuvat vaikuttavat 360 asteen kaupunkinäkymistä Burj Al Arabin, Palm Jumeirahin ja Burj Khalifan suuntaan. Kierros maailmanpyörän kyydissä kestää 38 minuuttia.

Tarjolla on jopa 19 erilaista pakettia auringonlaskukierroksista ylellisiin juhlapaketteihin ja räätälöityihin liiketapaamisiin.

Elämykset on jaettu kolmeen luokkaan: Observation Cabins, Social Cabins ja Private Cabins. Pakettiin sisältyy yhdestä kahteen kierrosta maailmanpyörän kyydissä, joten elämyksille tulee kestoa noin 38-76 minuuttia. 

 

Maailmanpyörän Observation Cabins -gondoleista avautuu upeat 360 asteen näkymät Burj Khalifan, Palm Jumeirahin ja Dubain muiden maamerkkien suuntaan. 

Social Cabins -gondoleissa voi aloittaa illan juhlallisesti hankkimalla elämyspaketin juomineen, ja cocktaileja voi nauttia myös Ain Dubai Sky Barissa auringonlaskua ihaillen. 

Yksityisyyttä kaipaaville on Private Cabins -gondolit, jotka sopivat mainiosti syntymäpäivien viettoon tai tavallisuudesta poikkeaviin liiketapaamisiin.  

Maailmanpyörä avataan 21. lokakuuta. Lisätietoa lippujen varaamisesta verkkosivuilta www.aindubai.com


Lähde: Dubai Tourism

 

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X