Hyppää sisältöön
· Leena

Easyloma osti Matkapörssin

Easyloma.fi ja Triawel.com brändeistä tunnettu Lakeuden Matkat Oy on ostanut suomalaisen matkatoimisto Matkapörssin ja B2B -puolella toimivan lentolippujen tukkumyyjä Lentokeskuksen.

Myyjänä on Alma Mediaan kuuluvan Alma Consumerin matkailumedia Rantapallo Oy.

Ostettavan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Maailman suurimman verkkokaupan alalla eli matkailualalla kasvava trendi on omatoiminen matkailu reittilento+hotelli -matkalla”, uskoo Lakeuden Matkat Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tahkola. “1.7.2018 voimaan astuvan uuden valmismatkalain myötä lento+hotelli -pakettiin kuuluu vielä aiempaakin parempi valmismatkaturva matkustajalle. Lento+hotelli -paketti yhdistää perinteisen valmismatkan ja omatoimimatkan parhaat puolet. Matkapörssi tarjoaa myös pelkät lennot – ja hotellivaraukset”, Tahkola kertoo.

Lakeuden Matkat Oy on 1987 perustettu suomalainen matkailualan yritys, joka omistaa myös valmismatkoja Oulusta Espanjaan järjestävän matkanjärjestäjä Easyloman sekä nettimatkatoimisto Triawelin. Matkapörssin ja Lentokeskuksen hankinnan myötä yhtiön palvelut kattavat laajasti kaikki suomalaisten lentomatkustajien tarpeet ja kokonaisliikevaihto kasvaa noin 7 miljoonaan euroon.

Leena