Eckerö Line on Suomen yhdeksänneksi paras työpaikka 

Henkilöstö arvostaa erityisesti laivayhtiön tasa-arvoisuutta ja oman työpanoksensa merkityksellisyyttä.

Suomalainen laivayhtiö Eckerö Line on valittu Suomen yhdeksänneksi parhaaksi työpaikaksi suurten yritysten sarjassa. Tunnustuksen myönsi Great Place to Work -organisaatio, joka julkaisee vuosittain listan Suomen parhaista työpaikoista kokoluokittain. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen, joka on tehty erikseen jokaisessa listalle nousseessa organisaatiossa.

Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Kerosen mukaan hieno sijoitus kuuluu jokaiselle Eckerö Linen työntekijälle.

”Olemme nousseet Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon erittäin haastavissa olosuhteissa, kun kaksi vuotta kestänyt koronakriisi on vaikeuttanut liiketoimintaamme massiivisesti. Tällaisen saavutuksen takana on koko henkilöstömme ja vahva yhteenkuuluvuuden tunne yhtiössämme. Teemme työtä asiakkaiden hyväksi yhdessä, meillä jokaisen työ on tärkeää ja jokainen tekee parhaansa. Olemme tehneet erittäin pitkäjänteistä työtä yrityskulttuurin, johtamisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseksi ja korjaamme nyt tämän työn satoa, muun muassa tämän tunnustuksen muodossa”, Taru Keronen iloitsee.

Eckerö Linen henkilökunta arvostaa työnantajassaan erityisesti tasa-arvoisuutta. Henkilöstö kokee, että kaikkia kohdellaan samalla tavalla riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, syntyperästä tai iästä. Eckerö Linellä koetaan, että jokaisella on myös lupa olla oma itsensä ja omaa työpanosta pidetään tärkeänä. Great Place to Work -tutkimuksen mukaan henkilöstö pitää yhtiötä kokonaisuudessaan todella hyvänä työpaikkana.

Suurimmat parannukset edelliseen mittaukseen verrattuna näkyvät muun muassa henkilökunnan kokemuksena siitä, että johto kohtelee henkilöstöä yksilöinä, ei vain työntekijöinä. Toisaalta haastava korona-aika on näkynyt ainakin siinä, että erityisten tapahtuminen juhlistaminen ja mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ovat olleet rajallisempia.

”Eckerö Line on ollut mukana Great Place to Work -ohjelmassa jo vuodesta 2015. Olemme saavuttaneet Great Place to Work -sertifikaatin jo neljänä vuonna peräkkäin, ja nyt nousimme ensimmäistä kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon. Tunnustus tuntuu todella hyvältä, ja kannustaa hyödyntämään tutkittua tietoa jatkossakin paitsi työntekijäkokemuksen mittarina, myös kehittämisen työkaluna”, kertoo Eckerö Linen Culture Manager Minna Johansson.

Great Place to Work julkaisee vuosittain listan Suomen Parhaista Työpaikoista kokoluokittain. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen jokaisessa listalle nousseessa organisaatiossa. Keskisuurille ja suurille organisaatioille tehdään lisäksi kulttuurin kvalitatiivinen auditointi.

 

Lähde: Eckerö Line

Jaa artikkeli:

Haluatko kirjautua ulos?
X