Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Eckerö Linella kesäkuussa Hankoon

Eckerö Line järjestää kolmena kesäkuisena lauantaina 12., 19. ja 26.6. kesäristeilyn Tallinnan kautta Hankoon.

M/s Finlandia lähtee Helsingistä klo 9.00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan klo 15.30.Lähtö takaisin Helsinkiin on klo 19.30.
Hangosta laiva kulkee ilta-auringon saattelemana läpi kauniin saariston ja saapuu Helsinkiin klo 23.00.

Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan, joten risteily on täysin karanteenivapaa. Laivalle on mahdollista ottaa oma auto edullisesti mukaan, jolloin siirtymiset laivaan ja laivalta kotiin ovat sujuvia ja turvallisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hanko on ainutlaatuinen kesäkeidas, johon Eckerö Linen matkustajat pääsevät tutustumaan vaivattomasti: Hangon satamasta on maksuton kuljetus kaupungin ytimeen.

Hangossa on tarjolla mielenkiintoinen valikoima tekemistä. Panorama-kiertoajelulla tutustutaan Hangon historiaan, upeisiin merimaisemiin ja paikallisiin kulttuurikohteisiin, opastetulla kävelykierroksella kuljetaan ihailemaan historiallisia Hangon huviloita ja niiden elämänmenoa.

Mikään ei myöskään estä nauttimasta kaupungista omaan tahtiin kaupungin kuuluisilla rannoilla kuljeskellen tai nautiskellen paikallisten ravintoloiden tarjonnasta.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Eckerö Line

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.