Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Eckerö Linelle uusi työvaatemallisto

Eckerö Linen henkilökunta on saanut uudet työasut.

Työvaatemalliston uusimisella haettiin nuorekkaampaa ilmettä, työskentelyn helppoutta, joustavia hengittäviä materiaaleja sekä yhtenäistä ilmettä eri osastojen välillä.

Projekti alkoi jo vuonna 2018. Harmillista vaan, että kun se nyt on valmis, niin osa henkilökuntaa on lomautettuna ja yhtiön laivat niin m/s Finlandia kuin Finbo Gargokin seilaavat Suomen ja Viron välillä lähinnä rahtia kuljettaen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Työvaateprojektissa oli mukana henkilöstön edustajia niin laivalta, terminaalista kuin toimistolta. Henkilökunnan kommentit otettiin huomioon malliston suunnittelussa alusta asti.

Käytöstä poistuneet työvaatteet kierrätetään kotimaassa Dafecor Oy:n toimesta. Dafecor on suomalainen yritys, joka valmistaa tekstiiliylijäämästä uusia tuotteita.

Eckerö Linen henkilökuntaa uusissa mekoissaan; Pipsa Kyöstiö tuottaja, Terhi Siegfried myyntipäällikkö, Katri Järvi Head of Sales, Kaisa Kartano Customer Experience Manager, Kirsimari Kärkkäinen vaatemalliston suunnittelija TELAKKA, Taru Keronen toimitusjohtaja, Jutta Meriläinen markkinointipäällikkö, Anna Sagath markkinointipäällikkö, Ida Toikka-Everi markkinointi- ja viestintäjohtaja sekä Mari-Minna Erkinharju myyntipäällikkö.

Suomalaista suunnittelua, valmistus Virossa

Uuden työvaatemalliston suunnittelija on TELAKKA-nimistä työvaateyritystä luotsaava Kirsimari Kärkkäinen. Hän on suunnitellut työvaatteita jo kaksikymmentä vuotta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Keittiön vaatetuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja nuorekkaampaan ilmeeseen. Kokintakeissa on pukeutumista helpottava nepparikiinnitys ja tehosteena musta-valko-oranssi ankkurinauha. Kuvassa m/s Finlandian keittiömestari Tuomas Sillanpää.

Kirsimari toteaa, että Eckerö Linelle suunnitellussa mallistossa yhdistyy rentous, käytännöllisyys sekä ajaton design. Mallisto on Suomessa suunniteltu ja vaatteet valmistetaan Virossa.

Malliston pohjavärinä on musta. Sen ajattomuus pitää pintansa työvaatteissa. Kokonaisuutta raikastavat valkoiset paidat, joissa on tehosteena musta-valko-oranssi ankkurinauha.

Henkilökunnan tunnistettavuutta lisäävät myös tarkoitusta varten suunnitellut hihamerkit ja rusettisomisteet ankkurinauhojen ohella. Oranssin ja kuparin väriset yksityiskohdat toimivat voimakkaana tehosteena mustissa vaatteissa.

Antti Haukkamaa

 

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.