Ei sittenkään Matkamessuja

Eilen ehti pieni toivon kipinä säkenöidä, mutta nyt se sammui. Avin päätöksellä kaikki sisätiloissa järjestettävät tapahtumat perutaan.

Messut tiedottaa asiasta näin:

Matkamessut siirtyy, tapaamme messujen merkeissä seuraavan kerran tammikuussa 2023 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet pääkaupunkiseudulla kolmen viikon ajaksi 28.12.-17.1.  

Rajoitusten ja vaikean epidemiatilanteen vuoksi Matka 2022 -messut on päätetty siirtää. Messut järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua, uusi ajankohta on 19.-22.1.2023. Siirtopäätös tehtiin yhdessä messujen toimeksiantajan Suomen Matkailualan liitto ry SMALin kanssa. 

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että koko matkailualalle. Matkamessujen kaltaisen suuren ja kansainvälisen tapahtuman valmistelujänne on pitkä, joten päätökset on tehtävä hyvissä ajoin. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen.  

“Toivomme, että jatkuvasti etenevä rokotekattavuus ja epidemian vähittäinen väistyminen tuovat jo lähikuukausina helpotusta niin matkailualan yrityksille kuin tapahtuma-alalle, ja pääsemme taas kohtaamaan messuilla”, sanoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri.  

Tunnelmallista ja turvallista joulua toivottaen 

Matkamessujen tiimi ja Messukeskus 
 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X