Elämyksen uusi matkailun reittipalvelu

Elämys Group on julkaissut palvelun kesälomareittien suunnitteluun. Elämys Suomi on ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, josta löytyy laajasti Suomen aktiviteetit, majoitukset sekä valmiiksi rakennettuja reittejä – kaikki reaaliajassa varattavissa.

Palvelussa käyttäjä voi itse suunnitella haluamansa matkakokonaisuuden yhdistellen kiinnostavia aktiviteetteja sekä sopivia majoituspalveluita. Palvelu laskee välimatkat ja liikkumiseen kulutetun ajan automaattisesti, joten loman suunnittelu eri puolille Suomea on helppoa ja yksinkertaista. Varauksen teon jälkeen käyttäjä saa vahvistetut varaukset majoituksiin ja aktiviteetteihin.

Elämyksen toimitusjohtaja Pasi Latva uskoo palveluiden keräämisen yhdelle alustalle hyödyttävän kaikkia osapuolia. ”Suomi on täynnä mahtavia elämyksiä ja upeita paikkoja. Aikaisemmin matkailijoiden isona haasteena on ollut löytää palveluita ja yrittäjien haaste on ollut löytää ostava yleisö – tähän Elämys Suomi tarjoaa ratkaisun. Matkailija löytää yhdestä paikasta kaikki matkaan tarvittavat palvelut ja paikalliset palveluntarjoajat saavat tuotteensa paremmin ja laajemmin esille.”

Elämys Suomi -palvelun kehitystyö jatkuu ja kesän aikana on tulossa sekä yksittäisten majoitusten kauppapaikka että oma reittisuunnittelutyökalu. Aktiviteetteja lisätään viikoittain.

 

Lähde: Elämys Group
Kuva: RukaKuusamo

 

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X