Hyppää sisältöön
· Leena

Elämys Group ehdolla vuoden parhaaksi

Elämys Group oli järjestämässä yhdessä Suomen Koripalloliiton kanssa EM-kotikisoja Helsingissä.
Nyt tapahtuma on ehdolla vuoden parhaaksi urheilutapahtumaksi maailmassa tapahtuma-alan kansainvälisessä BEA World -kilpailussa.

BEA:n voitto julkaistaan Portugalin Coimbrassa järjestettävässä finaalissa 22.-23.marraskuuta.

Shortlistalla on 164 tapahtumaa 15 eri kategoriassa 26 eri maasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koripallon EM-kisojen kanssa samassa kategoriassa kisaa neljä muutakin tapahtumaa, mm. italialainen jalkapallotapahtuma ja esport-tapahtuma Venäjältä.

”Tämä on aivan huikea juttu. Jo se, että olemme mukana viiden parhaan joukossa, on uskomattoman hienoa”, hehkuttaa Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskari.

Elämys Group vastasi Koripalloliiton tapahtumakumppanina EM-kotikisoissa muun muassa Kansalaistorin Fan Zonen, jatkoklubi Susiklubin sekä Areenan VIP-palveluiden suunnittelusta ja tuotannosta.

Elämys Group on vastannut mm. Susijengi-fanien MM- ja EM-kisamatkoista Bilbaoon ja Montpellieriin Elämysmatkat-brändin alla ja toteutti molemmissa kaupungeissa Sudenpesä-kokonaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnish Travel Galassa Elämysmatkat oli ehdolla Vuoden Matkailuyritykseksi.

Finnish Travel Galassa Elämysmatkojen Nunnu Kivikari, Jussi Viskari, Karoliina Lassila ja Anna Sippel.

Urheilumatkustukseen sekä fanipalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut Elämysmatkat toimii 2020 asti ulottuvan sopimuksen myötä Koripalloliiton ja Susijengin virallisena matka- ja tapahtumakumppanina Suomessa ja ulkomailla. Yhteistyön tarkoitus on myös tuottaa faneille ja koripalloyhteisölle ainutlaatuisia elämyksiä, erityisesti korismatkojen muodossa.

Jokainen fanimatka Susijengin vierasotteluihin ja Susijengi-pelaajien seurajoukkueiden otteluihin suunnitellaan yhteistyössä. Osapuolten tavoitteena on luoda kustakin matkasta eksklusiivinen ja ainutlaatuinen kokemus.

Ensimmäiset uuden yhteistyömallin mukaiset korismatkat järjestetään joulu-, tammi- ja helmikuussa New Yorkiin ja Chicagoon seuraamaan Lauri Markkasen otteita NBA-parketeilla.

Lähde: Elämys Group ja Suomen Koripalloliitto

Leena