Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Elämys Group on nimetty Pariisin 2024 kesäolympiamatkojen myyjäksi yksinoikeudella kuudessa Euroopan maassa  

Elämys Group vastaa olympialaisten matkapakettien ja hospitalitylippujen myynnistä Suomen lisäksi RuotsissaNorjassaTanskassaLuxemburgissa ja Irlannissa. Sopimuksessa on optio, joka ulottuu Los Angelesin 2028 kesäolympialaisiin saakka.

Lipunmyynti Pariisin olympialaisiin käynnistyy tiistaina 17.1. samanaikaisesti kaikkialla maailmassa.  

Elämykselle avautui mahdollisuus usean maan kattavaan sopimukseen, kun Kansainvälinen Olympiakomitea päätti lipunmyyntijärjestelmän uudistuksesta, jossa yksittäislippujen myynti toteutetaan lippuarvontamallilla, ja matkapakettien ja hospitalitylippujen myynti keskitetään yhdelle kumppanille. Kansainväliseksi pääoikeuksienhaltijaksi valittiin yhdysvaltalainen On Location, jonka kanssa Elämys neuvotteli yksinoikeussopimuksen kuuteen maahan. Sopimuksen syntymistä vauhditti eri maiden olympiakomiteoiden tuki Elämyksen nimittämiselle tehtävään.   

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Laaja ja pitkä olympiasopimus on merkittävä kaupallinen onnistuminen ja tunnustus työstä, jota olemme tehneet pitkään urheilumatkustuksen ja olympialaisten parissa. Meille on suuri kunnia auttaa paitsi suomalaisia varmistamaan paikkansa katsomossa kun Wilma Murto kisaa olympiamitaleista, mutta myös esimerkiksi norjalaisia ja ruotsalaisia, kun Karsten Warholm ja Armand Duplantis tavoittelevat kultamitaleja”, sanoo Elämyksen olympiaprojektin johtaja Jussi Viskari.

Kaikkien pohjoismaiden sekä Irlannin olympiakomitean edustajat saapuvat Suomeen torstaina 19.1. avaamaan olympiamyynnin virallisesti Matkamessuilla Elämyksen osastolla 6h50 klo 16.   

 

Lähde: Elämys Group

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.