Hyppää sisältöön
· Leena

Elämys Group vastaa Tokion olympialaisten myynnistä Irlannissa

Elämys Group on solminut merkittävän yksinoikeussopimuksen Irlannin Olympiakomitean kanssa. Sopimus koskee Tokion kesäolympialaisten myynti- ja markkinointioikeuksia Irlannissa. Sopimuksen arvo on vuosina 2019-2020 kolmesta viiteen miljoonaa euroa.

Elämys Group on aiemmin solminut vastaavan sopimuksen Suomen Olympiakomitean kanssa.

”Irlannin olympiasopimus on merkittävä askel yhtiöllemme paitsi yksittäisenä hankkeena, myös osoituksena siitä, että konseptimme kestää kovimmankin kansainvälisen vertailun. Voitimme Irlannin kilpailutuksessa alan kansainväliset markkinajohtajat ATPI:n Englannista ja CoSportin Yhdysvalloista. Kun samalla saimme kiinnitettyä Suomen kovimman ammattimiehen toimitusjohtajaksi ja piinkovan kasvuyritysjohtajan hallitukseen, on tämä meille käänteentekevä kevät”, sanoo Elämyksen Jussi Viskari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elämyksen sopimus Irlannin kanssa on saanut merkittävän huomion Irlannin mediassa. Se on myös merkittävimpiä Suomalaisia matkailun palveluvientisopimuksia vuosiin.

Irlannin Olympiakomitean toimitusjohtaja Peter Sherrad vastasi neuvotteluprosessista Irlannin OK:n puolesta.
Kuvassa vasemmalta Jussi Viskari, Sarah Keane ja Peter Sherrad.

 

Pasi Latva toimitusjohtajaksi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elämyksen kilpailija Event Travelin nykyinen toimitusjohtaja Pasi Latva aloittaa Elämys Groupin  uutena toimitusjohtajana heinäkuussa.

Elämys on myös vahvistanut hallitustaan Secto Automotive Oy:n toimitusjohtaja Ville Alasella.

Elämyksen nykyinen toimitusjohtaja Jussi Viskari jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä operatiivisesti kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavana johtajana.

Leena