Elämys Live  

Elämys Groupin kasvavaa valikoimaan on liittynyt Elämys Live. Se on perustettu vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan kysyntään.

Elämys Live Oy:n omistavat Elämys Group ja Starsquad, jotka keskittävät yhtiöiden hospitality-palvelut ja myynnin uuteen Elämys Groupin tytäryhtiöön.

Kuvassa vasemmalta Jami Palsa, Hjallis Harkimo, Mika Sulin ja Pasi Latva.

Elämys Liven johtoon astuu aiemmin Elämys Groupin urheiluasiakkuuksista vastannut Jami Palsa. Palsan operatiivisen tiimin tukena on Elämys Group -konsernin monipuoliset teknologia-, markkinointi-, matkailu- ja tuotantoresurssit. Starsquadin pitkä kokemus hospitality-myynnistä sekä Starsquadin omistajien Mika Sulinin sekä Hjallis ja Joel Harkimon osaaminen urheilu- ja viihdeliiketoiminnasta palvelee jatkossa Elämys Liven asiakkaita. Palsa tulee raportoimaan Elämys Groupin konsernijohtaja Pasi Latvalle ja liittyy nimityksen myötä Elämys Groupin johtoryhmään.

Elämys Liven merkittävä vähemmistöomistaja Starsquad on Suomen johtava hospitality-palveluihin ja sponsorointikumppanuuksiin erikoistunut yritys. Starsquad on myynyt enemmän VIP-tapahtumapalveluita kuin mikään muu yritys Suomessa ja vastannut mm. Neste Rallin, hiihdon MM-kisojen, jääkiekon MM-kisojen, Urheilugaalan ja lukuisten konserttien ja viihdetapahtumien hospitality-myynnistä ja toteutuksista. Elämys Liven perustamisen jälkeen Starsquad jatkaa toimintaa eri tapahtumien oikeuksien omistajana ja kehittäjänä sekä tapahtuma- ja sponsorointialan asiantuntijaorganisaationa

Elämys Live tarjoaa tapahtumajärjestäjille myynti-, tuotanto- ja markkinointiorganisaation sekä mahdollisuuden rakentaa lisäpalveluita paketoimalla matkapalvelut osaksi lippukokonaisuutta. Elämyksen järjestelmä voidaan integroida suoraan tapahtumajärjestäjän omille sivuille.

Loppuasiakkaalle Liven teknologia-alusta mahdollistaa monipuolisten oheispalveluiden varaamisen hospitality-paketin yhteydessä. Asiakas voi helposti varata tapahtumalipun lisäksi esimerkiksi matka- ja majoituspalvelut hyödyntäen Elämys Liven dynaamista varausjärjestelmää.

Elämys Liven ensimmäinen tapahtumakumppanuus on jääkiekon MM-kotikisat vuonna 2022. Elämys Live  myy VIP-paketit Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys.

Elämys Liven merkittävä vähemmistöomistaja Starsquad on Suomen johtava hospitality-palveluihin ja sponsorointikumppanuuksiin erikoistunut yritys. Starsquad on myynyt enemmän VIP-tapahtumapalveluita kuin mikään muu yritys Suomessa ja vastannut mm. Neste Rallin, hiihdon MM-kisojen, jääkiekon MM-kisojen, Urheilugaalan ja lukuisten konserttien ja viihdetapahtumien hospitality-myynnistä ja toteutuksista. Elämys Liven perustamisen jälkeen Starsquad jatkaa toimintaa eri tapahtumien oikeuksien omistajana ja kehittäjänä sekä tapahtuma- ja sponsorointialan asiantuntijaorganisaationa.

 

Lähde: Elämys Group

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X