Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Elielinaukion Holiday Innistä tulee Scandic

Scandic on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Exilionin kanssa Elielinaukiolla, Helsingin päärautatieaseman vieressä sijaitsevan Holiday Inn City Centre -hotellin uudelleenbrändäyksestä Helsingin keskustassa. Scandic on operoinut hotellia IHG franchise -sopimuksella vuoden 2017 Restel-yrityskaupasta lähtien. Uudistuksen jälkeen hotelli tulee toimimaan Scandic-tuotemerkin alla.

Uudistustöiden odotetaan alkavan syyskuussa 2024. Ne käsittävät julkisivuun, sisustukseen ja kestävään kehitykseen liittyvät parannukset, jotka vähentävät energiankulutusta ja toimintakustannuksia sekä parantavat vieraskokemusta.

Hotellissa on 174 huonetta. Ne tullaan sisustamaan Scandicin huonekonseptin, Room Collection, mukaisesti. Huoneissa on kantavana ajatuksena kiertotalous, ja niissä on huomioitu ympäristösertifioinnit sekä kierrätysmateriaalien mahdollisimman monipuolinen hyödyntäminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Exilion toteuttaa rakennukseen mittavan remontin, jossa se uudistaa kaikki pinnat, kylpyhuoneet sekä talotekniikan. Ympäristöarvoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota, ja tavoitteena on saavuttaa kiinteistölle entistä korkeampi ympäristöluokitus.

 

Lähde: Scandic

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.