Emirates haki matkustamohenkilökuntaa – jättimäärä hakemuksia

Emirates valmistautuu lentotoiminnan normalisointiin ensi vuonna ja se on käynnistänyt valtavan rekrytointikampanjan palkatakseen lisää matkustamohenkilökuntaa.

Yhtiö teki ensimmäisen rekrytointikampanjansa elokuussa, jolloin se oli palkkaamassa 3 000 henkilöä vahvistamaan matkustamohenkilökuntaansa sekä 500 henkilöä lentokentälle.

”Koska keskitymme elpymiseen ja toimintamme lisäämiseen, nopeutamme rekrytointiamme ja tavoitteenamme on täyttää nyt noin 6 000 matkustamohenkilökunnan paikkaa tämän tilikauden aikana huhtikuusta 2022 maaliskuuhun 2023.”

Kiinnostuneiden hakijoiden on oltava halukkaita asumaan Dubaissa ja heidän on täytettävä Arabiemiirikuntien työlupavaatimukset. Lisäksi Emiratesissa edellytetään yli vuoden kokemusta hospitality bisneksestä sekä ylioppilastutkintoa.

Hakijamäärä on yllättänyt kaikki. Emirates on saanut yli 300 000 hakemusta pelkästään matkustamohenkilökunnan tehtäviin.

Kun hakijat on valittu ehdokkaiden joukosta, he käyvät läpi viikkojen tiukan koulutuksen Dubain Emirates Aviation Collegessa ennen kuin he pääsevät lentämään. Emirates Aviation Collegessa koulutetaan tällä hetkellä noin 120 uutta työntekijää viikoittain. Keskimääräinen alkupalkka on 2 659 dollaria kuukaudessa.

 

Lähde: SimpleFlying

Jaa artikkeli:

Haluatko kirjautua ulos?
X