Emiratesin ylellinen Premium Economy

Emirates on vastaanottanut uusimman A380-koneensa, johon on lisätty nyt myös Premium Economy -luokka. Koneen koko matkustamon vaalea sisustus huokuu ylellisyyttä.

”Kun muut luopuvat A380-koneistaan, me panostamme niihin. Ne ovat matkustajien suosiossa ja tarjoavat todella mukavaa matkantekoa”, sanoo Emiratesin pääjohtaja Sir Tim Clark.

Emirates sai uusimman A380-koneensa joulukuun viime päivinä ja se on saamassa vielä viisi jättiläistä tänä ja ensi vuonna. Kaikkiin niihin tehdään uusi Premiun Economy -luokka. Yhtiö myös miettii uuden luokan asentamista olemassa oleviin A380-koneisiinsa.

Uusi luokka asennetaan myös joihinkin yhtiön Boeing 777X-koneisiin, jotka se saa vuonna 2023.

”Emiratesin ensimmäinen, Business ja Economy -luokat viitoittivat alalla tietä silloin kun ne esiteltiin. Olemme varmoja, että uusi Premium Economy tekee saman”, Clark sanoo.

Uuden koneen voi bongata Lontoo-Dubai välillä, jota se lentää päivittäin lentonumeroilla EK003/004.

 

Uudessa Premium Economy -luokassa on 56 vaaleaa nahkaista istuinta, 2-4-2 per rivi. Istuinten väli on ruhtinaalliset 101 senttiä ja leveys 50 senttiä. Istuimen kallistuma on 20 senttiä.

Premium Economyn materiaalit ovat samat kuin Business luokassa.

 

Premium Economyssa on miellyttävän väljää.

Myös uusi Business Class on entistä ylellisempi. Täällä istuimista saadaan pitkillä lennoilla vuoteet. Kaikissa istuimissa on mm. oma minibaari.

 

Ensimmäisen luokan matkustajat voivat käydä virkistäytymässä suihkussa. Pääkuvan baari on sekä Business että ensimmäisen luokan matkustajille.

 

Economy luokassa vaaleat sävyt myötäilevät muiden luokkien väritystä.

 

 

 

 

Lähde: Emirates

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X