Enontekiö vahvistaa yhteistyötä Norjan Lyngenfjord kanssa

Enontekiö ja Visit Lyngenfjord ovat useiden vuosien ajan kehittäneet yhteistyötään. Uusi askel on nyt julkaistu karttaesite, joka kertoo Kilpisjärvestä ja Lyngenfjordista yhtenäisenä matkakohteena. Alueen vetovoimatekijät: Kilpisjärven suurtunturit, Lyngenfjordin vuonot ja vuoret sekä mittava aktiviteettitarjonta muodostavat esitteessä houkuttelevan kokonaisuuden. Kansainväliselle matkailijalle kerrotaan mahdollisuudesta vierailla kahdessa maassa helposti.

Hieno saavutus tämä ensimmäistä kertaa julkaistava yhteisesite. Meille luontainen rajanylittävä yhteistyö Norjan kanssa palvelee nyt entistä paremmin matkailijoita, kun yhteinen kartta helpottaa tämän eksoottisen ja arktisen alueen palvelujen löydettävyyttä”, toteaa Enontekiön kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen.

Visit Lyngenfjordin matkailupäällikkö Georg Sichelschmidt mukaan Kilpisjärven ja Enontekiön läheisyys tekee Lyngenfjordista kohteena houkuttelevamman: ”Olemme vahvempia yhdessä suomalaisten ystäviemme kanssa ja esite on tämän tulos. Yhdistämme näin kaksi aluetta, jotka ovat uskomattoman kauniita, jännittäviä ja monipuolisia”, hän kertoo.

Uusi esite on toteutettu Visit Lyngenfjordin ja Enontekiön matkailun arvoketjujen kehittäminen -hankkeen yhteistyönä. Enontekiön matkailuhanke tähtää alueen matkailun arvoketjujen kehittäminen, yritysten tunnettuuden ja kilpailukyvyn kasvattaminen kv- markkinoilla sekä paremmin maksavan asiakaskunnan saavuttaminen kustannustehokkaasti. Hankketta rahoittavat EU, Ely-keskus sekä Enontekiön kunta. 

Lähde: Enontekiön kunta

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X