Hyppää sisältöön
Hotelli Fratelli
· Ikkunapaikka

Esittelyssä Ruotsin hotelliuutuudet 2024

Naapurimaan hotellikentällä nähdään useita kiinnostavia avauksia kuluvan vuoden aikana. Esittelyssä seitsemän uutta hotellia Ruotsista.

Hotel Fratelli, Karlstad

Huhtikuussa Karlstadissa aukeava Hotelli Fratelli tähtää ainutlaatuiseen kokemukseen. Karlstadin keskustassa sijaitseva 85:n huoneen hotelli tarjoaa ravintolan, baarin, kauniin talvipuutarhan ja idyllisen lomanviettopaikan niille, jotka haluavat paeta hetkeksi arkea. Fratelli-nimi tarkoittaa veljeksiä ja se viittaa hotelliprojektin yhteistyökumppaneihin, Olssonin veljeksiin, jotka ovat tunnettuja ravintoloitsijoita Värmlannin läänissä. Fratellin avajaisia vietetään 22.4.2024.

Maryhill Estate, Landskrona

Örenäsin linna saa uuden nimen ja uuden tulemisen hotellina. Kunnostettu Örenäsin linna avataan Maryhill Estatena kesällä 2024 ja paikka lupaa ylellisen ja eksklusiivisen kokemuksen asiakkailleen. Vuonna 1867 tuomari August Anderberg nimesi sen vaimonsa Mariehildin mukaan. Kreivitär Wachtmeister muutti sen myöhemmin Maryhilliksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ESS Groupin alaisuudessa ja maailmanmatkaaja Robert “Bobbo” Nilssonin johdolla Maryhill Estatesta on nyt kasvamassa korkeatasoinen lomakeskus. 163 huoneen ja peräti neljän uima-altaan ansiosta se ei ole vain linna, vaan eläväinen matkakohde. Voit nauttia myös tenniksen peluusta, petankista, padelista ja erilaisista puistotapahtumista merenrannan läheisyydessä. Avajaisten tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta niitä vietetään kesän 2024 aikana.

Remjeng Retreat, Värmlanti

Glampingia Värmlannissa tarjoaa Remjeng Retreat. Okavango-teltan kaksi makuuhuonetta majoittavat viisi henkilöä tarjoten asujilleen omaperäisen lomanviettopaikan. Pääset halutessasi käyttämään myös tilavaa terassia, ulkokeittiötä ja sen tulistelupaikkaa, viehättävää viherhuonetta ja ulkokylpyhuonetta. Rentoudu porealtaassa, uima-altaassa ja saunassa, ja uppoudu luonnonläheisen lomakeitaan rauhaan. Avajaisia vietetään kesäkuussa 2024.

Scandic Södra Kajen, Tukholma

Scandic Södra Kajen

Tukholman Värtahamnenissa sijaitsevaa Scandic-hotellia uudistaessa on keskitytty luomaan kohdetta seikkailunhaluisille vieraille. Laaja remontti sisältää muun muassa 40 uutta huonetta, taivaita hipovan baarin 17. kerroksessa sekä 254-paikkaisen ravintolan, kuntoilutilat kiipeilyseinällä ja wellness-alueen, josta on henkeäsalpaavat näkymät Tukholman risteilysatamaan. Scandic Södra Kajenin avajaisia vietetään 10.6.2024.

Villa Dahlia, Tukholma

Nauti persoonallisesta Italialaistyylisestä kaupunkiasumisesta alkusyksyllä 2024 avattavassa uudessa boutiquehotellissa. Tämä 1960-luvulta peräisen olevan rakennuksen muodonmuutos on kuuluisan Hotel Diplomatin ja Villa Dagmarin sisarhotelli, ja se sisältää 103 huonetta ja sviittiä, joista on upeat näkymät Tegnérlundeniin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Arkkitehti Per Öberg on hakenut inspiraatiota milanolaisesta tyylistä Villa Dahlian suunnittelussa ja luonut hotellista italialaista kaupunkitaloa muistuttavan miljöön. Paikka pitää sisällään ravintolan, cocktailbaarin, kylpylän, kuntosalin, petankkikentän ja klassisen Chambre Séparée -kokoushuoneen.

Clarion Hotel Karlatornet, Göteborg

Karlatornet

Karlatornet Göteborgissa on Skandinavian korkein rakennus. Kerroksia on 74 ja korkeudeltaan se on 246-metrinen. Clarion Hotel Karlatornet avaa ovensa syksyllä 2024. Hotelli pitää sisällään 300 huonetta, trendikkäät uutuusbaarit, tyylikkään brasserien sekä ylellisen kylpylän.

Hernö Gin Hotel, Härnösand

Joulukuussa 2024 avautuva Hernö Gin Hotel kuuluu Ruotsin loppuvuoden hotelliuutuuksiin. Yhdeksänkerroksinen konseptihotelli nousee Härnösandin Kanaluddenille meren rantaan, ja sijaitsee aivan Selkämereen virtaavan Södra Sundetin varrella.

Hotellissa on 120 huonetta, erilaisia ​​baareja, houkutteleva ravintola ja lisäbonuksena pääsy virkistävään Härnösandin uima-altaaseen. Täällä vieraillessasi voit myös tutustua kuuluisaan Hernö Gin -tislaamoon, joka sijaitsee Dalan kylässä aivan Härnösandin takana.

Lähde: Visit Sweden
Kuvat: Hotel Fratelli AB, Maryhill Estate, Serneke / Strawberry, Scandic

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.