Etelä-Afrikkaan maailman korkein skywalk

Etelä-Afrikan Mpumalangaan, Blyde River Canyonin luonnonsuojelualueelle rakennetaan God’s Window Skywalk.  Kun hanke valmistuu vuonna 2023, kävijät voivat kokea yhden Etelä-Afrikan ikonisimmista näkymistä aivan uudella tavalla.

Mpumalangan Panorama Route -reitin varrella sijaitseva God’s Window on reitin yksi kauneimmista ja suosituimmista pysähdyspaikoista. Se tarjoaa matkailijoille dramaattisia maisemia, ja kirkkaana päivänä voi nähdä jopa Mosambikiin asti. Nyt kanjonin reunalle rakennetaan Skywalk, joka tarjoaa kävijöille 360 asteen panoraamanäkymät. Skywalk ulkonee kalliosta noin 12 metriä, ja sen leveys on noin 5 metriä.

Skywalkin lisäksi kompleksiin tulee sky bridge, sky swing, zero-gravity-huone sekä konferenssi- ja kokoustila. Suunnitelmissa on, että merkittävä osa toiminnoista olisi paikallisten nuorten pyörittämiä.

“Kun rokotusluvut maailmalla paranevat, odotamme, että Etelä-Afrikan matkailukohteiden kävijämäärät taas kasvavat”, sanoi Motsamayi Tourism Groupin toimitusjohtaja Jerry Mabena. “Toivomme, että tämän upean hankkeen avulla alue saa turistit takaisin Mpumalangaan. Blyde Riverin alueella käy vuosittain lähes miljoona kävijää”, Mabena sanoi. “Skywalkin ansiosta toivomme saavamme lisää matkailijoita alueella ja toivomme, että matkailijoiden viipymä myös lisääntyy.”

God’s Window Skywalk on lähes 915 metrin korkeuden ansiosta paljon korkeampi kuin Grand Canyon Skywalk, joka on korkeimmillaan 244 metriä, tai Kiinassa sijaitseva Zhangjiajie Glass Bridge, jonka korkein kohta on yli 275 metriä.

 

Lähde: Travel Weekly

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X