Euroopan joille uusi jokiristeilijä

Euroopan jokiristeilyjen suosio on viime vuosien aikana kasvanut. Jokiristeilyjä tarjoava VIVA Cruises on esitellyt ensimmäisen oman risteilyaluksensa, joka nimeksi annettiin VIVA ONE. Se tarjoaa laajan valikoiman ​​viiden ja seitsemän yön risteilyreittejä Rein- ja Mosel-joilla. Suurin osa lähdöistä on Düsseldorfin satamasta, joka on VIVA Cruises kotisatama.

 

Aluksessa on 88 modernia, parivuoteellista hyttiä, juniorsviittejä sekä neljä parvekkeellista sviittiä.
VIVA ONE käyttää uusinta, ympäristöystävällistä hybriditeknologiaa. Aluksen kannelle on asennettu 68 aurinkopaneelia ja se käyttää rikitöntä GTL (Gas to Liquid) -polttoainetta, joka vähentää merkittävästi CO2- päästöjä.

VIVA ONElla vähennetään myös merkittävästi muovinkulutusta. Aluksen aulaan on sijoitettu kaksi vesiasemaa, joissa vieraat voivat täyttää uudelleenkäytettäviä vesipullojaan, vähentäen näin kertakäyttöpullojen määrää.

 

Aluksella on tilava aurinkoterassi, kylpylä- ja wellness-alue sekä kaksi ravintolaa; Riverside ja VIVA’s Bistro. Riverside on VIVA ONEn pääravintola, jossa on laaja valikoima aamiais-, lounas- ja illallismenuja – myös kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja. VIVA’s Bistro tarjoaa rentoa tunnelmaa ja laajan valikoiman välipaloja sekä kevyitä aterioita, jotka ovat saatavilla varhaisesta aamusta myöhään iltaan.

 

Lähde: Viva Cruises

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X