Hyppää sisältöön
· Leena

Europcar Mobility Group hankki Suomen Europcarin

28Europcar Mobility Group osti Suomen ja Norjan Europcar-liiketoimintaa harjoittavat yhtiöt.

Molempien maiden Europcarien kansalliset franchise-toiminnat olivat aiemmin Matti ja Jussi Holopaisen omistamien yhtiöiden hallussa. Molemmat jäävät jatkossa Europcar Mobility Groupin palvelukseen.

Suomen ja Norjan toimintojen yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna noin 56 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedotteen mukaan Europcar on Suomessa markkinajohtaja 31 prosentin markkinaosuudella. Yrityksellä on 56 toimipistettä niin kaupungeissa kuin kaikilla suurimmilla lentokentillä.
Sillä on keskimäärin 3 000 ajoneuvo- ja pakettiauto.

Holopaiset ostivat Norjan liiketoiminnan vuonna 2014. Uusiin järjestelmiin tehtyjen investointien ja vuokrauspisteiden päivitysten sekä alihankkijoiden avulla toiminta on saatu Norjassakin kannattavaksi. Europcar on Norjassa kolmannella sijalla autovuokrausmarkkinoilla.

”On hienoa päästä osaksi Europcar Mobility Groupia. Uskomme, että tämä tarjoaa meille vahvan kilpailuedun jatkaa kasvuamme Suomessa ja Norjassa. Olemme olleet yrittäjiä vuosikausia ja haluamme tuoda yrittäjähengen mukanamme kehityssuunnitelmiin ja Europcar Mobility Groupiin. Uskomme voivamme jakaa parhaita käytäntöjämme Europcar Mobily Groupissa ja vastaavasti hyödyntää mahdollisimman paljon konsernin asiantuntemusta ”, kommentoivat Jussi ja Matti Holopainen.

Europcar Mobility Groupin brändejä ovat mm. Europcar, Interrent, Coldcar, Ubeeqo sekä paikallisia toimijoita kuten car-sharing yhtiöt Bluemove Espanjassa ja GoCar Irlannissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena