Finbo Cargo palaa rahtiliikenteeseen

Eckerö Linen m/s Finbo Cargo palaa telakalta m/s Finlandian rinnalle Helsingin ja Tallinnan väliseen rahtiliikenteeseen 6.huhtikuuta. Telakalla aluksen jääluokkaa korotettiin, jotta se voi liikennöidä Suomenlahdella ympäri vuoden.

Rahtialus Finbo Cargo ei kuulu Huoltovarmuuskeskuksen matkustaja-autolauttojen tuen piiriin.

Alus ei toistaiseksi valtion matkustusrajoituksista johtuen kuljeta henkilöliikennettä, eikä henkilöliikenteen ajoneuvoja.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että pystymme tuomaan rahtialuksemme liikenteeseen tässä tilanteessa, jossa matkustajaliikenne on keskeytynyt ja reitiltä on poistunut merkittävä määrä rahtikapasiteettia. COVID-19-tilanteesta johtuen Finbo Cargo liikennöi toistaiseksi pelkästään rahtialuksena ja poikkeuksellisesti Muugan sataman sijasta Tallinnan Vanhaan satamaan”, kertoo Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen.

Myös M/s Finlandia jatkaa liikennettään poikkeusaikataululla 38 kertaa viikossa. Sekä m/s Finbo Cargolla että m/s Finlandialla lääkekuljetukset priorisoidaan siten, että lääkerekat merkitään erityisillä tunnuksilla ja ne lastataan sekä puretaan ensimmäisenä.

Alukset liikennöivät viisi edestakaista vuoroa päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä.

 

 

Lähde: Eckerö Line

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X