Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Finnair aloittaa suorat lennot Rovaniemeltä Tromssaan

Finnair parantaa pohjoisen alueen matkailuyhteyksiä avaamalla joulukuussa suorat lennot Rovaniemeltä Pohjois-Norjan Tromssaan.

“Arktinen luonto ja tasokkaat matkailukokemukset vetävät puoleensa matkailijoita eri puolilta maailmaa, esimerkiksi Aasiasta ja Keski-Euroopasta”, kertoo Finnairin verkostosta vastaava johtaja Antti Tolvanen. “Tämän uuden yhteyden myötä pohjoiseen tulijat voivat kätevästi yhdistää yhteen matkaan sekä Lapin että Pohjois-Norjan.”

Tromssan ja Rovaniemen välille tulee kaksi Norran 68-paikkaisilla ATR-koneilla operoimaa viikkovuoroa torstaisin ja lauantaisin. Lennot lennetään kolmiolentoina, joiden reitti on Helsinki-Rovaniemi-Tromssa sekä Tromssa-Rovaniemi-Helsinki. Rovaniemen ja Tromssan välinen lentoaika on 1,5 tuntia. Lennot alkavat 2.12.2023 ja jatkuvat 30.3.2024 saakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnair jatkaa edelleen myös suoria lentoja Helsingin ja Tromssan välillä. Finnair lentää Helsingistä myös Norjan Bergenin, Bodøhon, Osloon ja Trondheimiin.

Aikataulu

Torstai
Rovaniemi 10.50 Tromssa 11.20
Tromssa 11.45 Rovaniemi 14.10
Lauantai
Rovaniemi 9.30 Tromssa 10.00
Tromssa 10.25 Rovaniemi 12.50

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finnair

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.