Finnair ja Juneyao Air yhteistyöhön Shanghai-Helsinki reiteillä

Finnair ja Shanghaissa toimiva Juneyao Air aloittavat joint business – yhteishankkeen 1. heinäkuuta 2021. Sen myötä lentoyhtiöt tulevat tekemään kaupallista yhteistyötä Helsingin ja Shanghain välisillä lennoilla ja yhtiöiden muilla reiteillä Kiinassa ja Euroopassa.

Finnair ja Juneyao Air aloittivat codeshare-yhteistyön heinäkuussa 2019, kun Juneyao Air avasi Shanghai-Helsinki -reittinsä. Yhteishanke syventää kumppanuutta entisestään tarjoamalla liike- ja vapaa-ajan asiakkaille joustavammat reittivaihtoehdot, houkuttelevat hinnat ja kanta-asiakasedut. Yhteistyön myötä Finnairin ja Juneyaon asiakkaat hyötyvät sujuvammasta asiakaskokemuksesta ja käytännöistä esimerkiksi matkatavaroiden suhteen, yhdenmukaisemmasta asiakaspalvelusta ja paremmista kanta-asiakaseduista.

Finnairin asiakkaat hyötyvät saumattomista yhteyksistä Juneyao Airin 57 kohteeseen Kiinassa Shanghai Pudong -lentoaseman kautta. Juneyaon asiakkailla on puolestaan joustavampi pääsy Finnairin 65 Euroopan kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta.

Finnair ja Juneyao Air operoivat tällä hetkellä 2 viikkovuoroa Helsingin ja Shanghain välillä. Viikkovuorojen määrän on tarkoitus kasvaa heti, kun pandemiatilanne sen sallii. Vuonna 2019 Finnair ja Juneyao Air operoivat päivittäin lentoja Helsingin ja Shanghain välillä.

“Finnair haluaa tarjota parhaat yhteydet Euroopan ja Aasian välillä”, sanoo Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner. ”Kumppanuus tarjoaa Finnairin ja Juneyaon asiakkaille entistä sujuvammat yhteydet verkostojemme kohteisiin. Se on myös osoitus Finnairin vahvasta sitoutumisesta Kiinaan strategisena markkinana. Odotamme innolla yhteistyön tiivistämistä Juneyaon kanssa ja entistä vahvemman ilmasillan rakentamista Kiinan ja Euroopan välille Shanghain ja Helsingin kautta.”

Juneyao Air avasi lentoreitin Shanghaista Helsinkiin heinäkuussa 2019.Tästä lähtien Finnair ja Juneyao Air ovat jakaneet lentokoodinsa toistensa Helsinki-Shanghai-reiteille ja valituille reiteille Helsingistä Suomeen ja Shanghaista muualle manner-Kiinaan. Myös Finnair Plus ja Juneyao Air Club -kanta-asiakasjärjestelmien vastavuoroinen sopimus toteutettiin elokuussa 2019. Sen avulla asiakkaat voivat ansaita ja lunastaa lentopisteitä molempien kumppaneiden koko verkostossa.

 Juneyao Air -lentoyhtiö  

Juneyao Air Co., on yksi johtavista yksityisomistuksessa olevista lentoyhtiöistä Kiinassa ja ensimmäinen Star Alliance Connecting Parnet. Toukokuun 2021 lopussa lentoyhtiö operoi lähes 200 kohdetta Aasiassa ja Euroopassa. Lentoyhtiöllä on moderni 80 lentokoneen laivasto, joka koostuu Airbus A320 -sarjan suihkukoneista ja Boeing 787 Dreamlinereista. Lentoyhtiö on palkittu Skytraxin parhaaksi alueelliseksi lentoyhtiöksi Kiinassa vuonna 2019.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X