Finnair jatkaa Shanghain ja Soulin lentoja

Venäjän ilmatilan sulkemisen vuoksi Finnair on sopeuttanut Aasian- ja Venäjän-lentojaan.

Pienen tauon jälkeen Tokion-lentoja jatketaan 9.3. alkaen, Shanghain-lennot aloitetaan taas 10.3. alkaen sekä Soulin-lennot 12.3. alkaen kiertäen Venäjän ilmatilan. Myös lennot Bangkokiin, Phuketiin, Delhiin ja Singaporeen jatkuvat kiertoreittiä.

Kaikki Venäjän-lennot on peruttu 28.5.2022 asti.
Osakan ja Hongkongin lennot on peruttu 30.4.2022 asti.

LENNOT TOKIOON, SHANGHAIHIN JA SOULIIN

Finnair lentää Tokion Naritan kentälle 9.3.2022 alkaen neljästi viikossa. Lentoaika on noin 13 tuntia.

Finnair lentää  Shanghaihin kerran viikossa 10.3. alkaen ja Souliin kolme kertaa viikossa 12.3. alkaen kiertäen Venäjän ilmatilan etelästä. Lentoaika on suunnasta riippuen noin 12–14 tuntia. Lue lisää lentoreiteistä Aasiaan Bluewings-lehdestä.

Finnairilta kerrotaan, että Tokion- ja Soulin-lennoilla on tavallista vähemmän asiakaspaikkoja kuormaussyistä johtuen. Tästä johtuen se joutuu perumaan osan varauksista. Finnairilta kerrotaan, että se tekee kaikkensa, jotta korvaavat lennot löytyisivät peruutetuille asiakkaille.

Finnair myös muistuttaa, että lennoilla on normaali ateriatarjoilu, mutta pidemmästä lentoajasta johtuen se suosittelee, että matkustajat varaavat mukaan myös välipalaa.

LENNOT BANGKOKIIN, PHUKETIIN, SINGAPOREEN JA DELHIIN

Finnair jatkaa lentoja Helsingistä Bangkokiin, Phuketiin, Singaporeen ja Delhiin sekä Tukholman Arlandasta Phuketiin. Lennot lennetään välttäen Venäjän ilmatilaa, mikä pidentää lentoaikaa joitakin tunteja riippuen reitistä ja esimerkiksi sääolosuhteista.

Bangkokin-lentojen aikataulua on muutettu niin, että ne yhdistyvät sujuvammin Finnairin Euroopan verkostoon. Tämä muutos on voimassa 30.4.2022 asti.

 

Lähde: Finnair

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X