Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoilla

Finnair lopettaa tänä keväänä tuotemyynnin, eli kosmetiikan, asusteiden, lahjaesineiden ja muiden tuotteiden myynnin lennon aikana ja ennakkotilauksena lennolle. Asiakkaat voivat kuitenkin jatkossakin tilata aterian ennakkoon tai ostaa välipaloja ja juomia lennolla. Samoin Finnair Plus -jäsenet voivat edelleen lunastaa palkintoseteleitä ja -tuotteita Finnair Shopista ja tilata tuotteita kotiin.

Tuotteiden myynti päättyy kaikilla Finnairin lennoilla 28.2.2023, mutta ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18.4.2023 asti.

Lennoilla ja ennakkoon myytävien tuotteiden loppuunmyynti on alkanut. Nyt kaikista tuotteista saa 40 % alennusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ostoksia voi tehdä kaikilla kaukolennoilla, Euroopan-lennoilla EU:n ulkopuolella sekä Kanariansaarten-lennoilla. Ennakkotilauksia voit tehdä kaikille yli 2 tuntia kestäville lennoille. Myyntivalikoimaa ei ole saatavilla Dohan-lennoilla.

”Lennonaikaisen tuotemyynnin merkitys asiakkaillemme on vähentynyt viime vuosina”, sanoo Finnairin tuotetarjonnasta vastaava Valtteri Helve. ”Uutisoimme jo keväällä 2020 luopuvamme tuotemyynnistä EU:n sisäisillä lennoillamme osana tavoitettamme vähentää koneiden painoa, ja nyt on aika ottaa seuraava askel. Ruoka- ja juomamyynti lennoilla toki jatkuu, ja sitä myös kehitämme edelleen.”

 

Lähde: Finnair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.