Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoilla

Finnair lopettaa tänä keväänä tuotemyynnin, eli kosmetiikan, asusteiden, lahjaesineiden ja muiden tuotteiden myynnin lennon aikana ja ennakkotilauksena lennolle. Asiakkaat voivat kuitenkin jatkossakin tilata aterian ennakkoon tai ostaa välipaloja ja juomia lennolla. Samoin Finnair Plus -jäsenet voivat edelleen lunastaa palkintoseteleitä ja -tuotteita Finnair Shopista ja tilata tuotteita kotiin.

Tuotteiden myynti päättyy kaikilla Finnairin lennoilla 28.2.2023, mutta ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18.4.2023 asti.

Lennoilla ja ennakkoon myytävien tuotteiden loppuunmyynti on alkanut. Nyt kaikista tuotteista saa 40 % alennusta.

Ostoksia voi tehdä kaikilla kaukolennoilla, Euroopan-lennoilla EU:n ulkopuolella sekä Kanariansaarten-lennoilla. Ennakkotilauksia voit tehdä kaikille yli 2 tuntia kestäville lennoille. Myyntivalikoimaa ei ole saatavilla Dohan-lennoilla.

”Lennonaikaisen tuotemyynnin merkitys asiakkaillemme on vähentynyt viime vuosina”, sanoo Finnairin tuotetarjonnasta vastaava Valtteri Helve. ”Uutisoimme jo keväällä 2020 luopuvamme tuotemyynnistä EU:n sisäisillä lennoillamme osana tavoitettamme vähentää koneiden painoa, ja nyt on aika ottaa seuraava askel. Ruoka- ja juomamyynti lennoilla toki jatkuu, ja sitä myös kehitämme edelleen.”

 

Lähde: Finnair

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X