Finnair Plus yhteistyöhön ePassin kanssa

Finnair laajentaa yhteistyötä suomalaisen mobiilimaksuyhtiön ePassin kanssa. Finnair Plus -palkintopisteitä voi pian käyttää ePassin verkostoon kuuluvissa liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi-, ja ravintolapalveluissa.

Palvelu tulee kaikkien Finnair Plus -asiakkaiden käyttöön asteittain kevään ja kesän 2020 aikana Suomessa.

Finnair Plus -pisteillä voi jatkossa maksaa yli 20 000:ssa käyttöpaikassa ympäri Suomen. Maksaminen tapahtuu ePassin mobiilisovelluksella, johon käyttäjä voi liittää Finnair Plus -tunnuksensa..

Ensimmäisessä vaiheessa Finnair Plus -pisteitä pääsee käyttämään ePassin mobiilisovelluksella kaikkiin hyvinvointia edistäviin palveluihin – esimerkiksi kuntosalijäsenyyden, uimahallikäynnin, hieronnan tai hammaslääkärin maksamiseen. Myöhemmin mukaan ovat tulossa myös hotelli- ja ravintolapalvelut.

“Tämä yhteistyö tuo Finnair Plus –ohjelman uudella tavalla osaksi suomalaisten arkea. Etenkin pienemmille palkintopistemäärille tulee nyt reilusti uusia käyttömahdollisuuksia, kun esimerkiksi ravintolassa voi sujuvasti maksaa laskun mobiilisti palkintopisteillämme”, kertoo kanta-asiakasliiketoiminnasta vastaava Peter Zeitlin.

 

Lähde: Finnair
Kuva: Epassi

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X