Hyppää sisältöön
· Leena

Finnair Sapporoon ja Punta Canaan

Finnair lentää ensi talvena Sapporoon Japaniin kahdesti viikossa 15.12.2019-27.3.2020 ja Dominikaanisen Tasavallan Punta Canaan kerran viikossa 13.12.2019-27.3.2020.

Sapporo on tunnettu erityisesti erinomaisena hiihtokohteena ja se tarjoaa upeat puitteet monipuoliseen talviurheiluun. Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa. Finnair lentää sen lisäksi Finnair lentää Tokioon, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan.  

”Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, jolla on säännölliset reittilennot Sapporoon. Meillä on Japanissa nyt viisi kohdetta, enemmän kuin millään muulla eurooppalaisella lentoyhtiöllä”, sanoo Christian Lesjak, Finnairin verkosto- ja reittisuunnittelusta vastaava johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Dominikaanisen tasavallan Punta Canaan lennetään Airbus A350-koneella kerran viikossa.

Dominikaaninen Tasavalta on talvilomien suosikkikohde ja Punta Cana on erinomainen kohde rentouttavan rantaloman viettoon. Punta Cana soveltuu erinomaisesti perheille. Se tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja on tunnettu esimerkiksi erinomaisista golfkentistä. Finnair lentää viikoittain talvikaudella myös Puerto Plataan Dominikaanisessa Tasavallassa. 

Finnair lisää lentoja myös Hongkongiin talvikaudelle 2019/2020, ja lentää kesästä 2019 lähtien Hongkongiin kaksi kertaa päivässä ympäri vuoden. Finnairilla on Kiinassa seitsemän kohdetta: Peking, Shanghai, Xi’an, Chongqing, Nanjing, Guangzhou ja Hongkong.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finnair
Kuva: Tatu Lehmuskallio.
Mount Yotei hallitsee Hokkaidolla sijaitsevan Nisekon horisonttia.

Leena