Finnair valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi

Lentomatkustajat ovat jälleen valinneet Finnairin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi Skytraxin World Airline Awards 2022 -tutkimuksessa. Tämä on 12. peräkkäinen kerta, kun Finnair saa tämän tunnustuksen.

”Olemme otettuja tästä tunnustuksesta, joka kertoo jokaisen finnairilaisen vahvasta sitoutumisesta sujuvan matkustuskokemuksen tuottamiseksi asiakkaillemme”, Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Tiina Tissari sanoo. ”Toimintaympäristömme ei ole ollut helppo kuluneiden kahden vuoden aikana, mutta huomiomme on aina ollut asiakkaissa. Haluan kiittää koko Finnair-tiimiä ja kumppaneitamme eri puolilla verkostoamme upeasta työstä asiakkaidemme hyväksi.”

Finnair panostaa jatkossakin asiakaskokemukseen ja keskittyy erityisesti operatiiviseen luotettavuuteen, digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja valinnanvaran tarjoamiseen asiakkaille.

World Airline Awards on maailman suurin, vuosittainen lentomatkustajien tyytyväisyyttä mittaava tutkimus. Tutkimuksessa mukana olleiden lentoyhtiöiden asiakaspalvelua arvioitiin kokonaisvaltaisesti niin lennon aikana kuin myös lentoasemilla.

 

Lähde: Finnair

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X