Finnair vuokraa GetJetiltä koneen Euroopan liikenteeseen

Finnair vuokraa väliaikaisesti Airbus A320-lentokoneen ja ohjaamomiehistön liettualaiselta GetJet-lentoyhtiöltä tukemaan kasvavaa liikennettään 8.6.2018-7.1.2019.

GetJetin kone lentää  osan Finnairin lennoista Budapestiin, Berliiniin, Wieniin, Prahaan, Krakovaan ja Pafokselle.

Ohjaamomiehistö on GetJetin, mutta matkustamopalvelusta näillä lennoilla vastaa Finnairin matkustamohenkilökunta. Lennoilla on Finnairin palvelukonsepti.

Asiakkaat näkevät operoivan lentoyhtiön lippuja varatessaan, ja asiakkaat, jotka ovat jo varanneet jonkin lennoista, jotka tullaan lentämään GetJetin koneella, saavat tiedon operoivan lentoyhtiön muutoksesta sähköpostilla. Asiakkaat voivat halutessaan siirtää matkaansa, kun operoiva lentoyhtiö vaihtuu. 

”Finnairilla on kesällä ennätysmäärä lentoja niin Aasiaan kuin Eurooppaan. Vuokrakone on osaltaan varmistamassa, että pystymme operoimaan kaikki liikenneohjelmassa olevat lennot täsmällisesti”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Vuonna 2016 persutettu GetJeton on tehnyt aiemmin wet lease -sopimuksia mm. seuraavien lentoyhtiöiden kanssa: Ellinair (Kreikka), Blue Panorama (Italia), Small Planet Airlines (Liettua) EnterAir (Puola), airBaltic (Latvia) ja Germania (Saksa).

Lisätietoa GetJetistä: http://www.getjet.aero/

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X