Hyppää sisältöön
· Leena

Finnairille 280 000 lisäpaikkaa Saksan lennoille

Finnair lisää kapasiteettiaan useisiin Saksan nykykohteisiinsa tulevalle talvelle ja kesälle 2018. Maaliskuun lopulta 2018 lähtien Finnair lentää Helsingin ja Berliinin välillä neljästi päivässä, kun se nyt lentää Berliiniin kolmesti päivässä. Kaiken kaikkiaan Finnairin kapasiteetti Helsingin ja Berliinin välillä kasvaa 145 000 paikalla seuraavan vuoden aikana.

Lisäksi Finnair lisää kapasiteettia Düsseldorfiin, Frankfurtiin ja Müncheniin kasvattamalla lentojen konekokoa tulevalla talvikaudella. Viime kuussa Finnair ilmoitti lisäksi aloittavansa päivittäiset vuorot Stuttgartiin 23.4.2018, minkä jälkeen se lentää päivittäin kaikkiaan kuuteen kaupunkiin Saksassa – Berliiniin, Düsseldorfiin, Frankfurtiin, Hampuriin, Müncheniin ja Stuttgartiin. Finnairin lennoille on ollut vahva kysyntä paitsi Suomesta ja Saksasta myös Aasiasta, Venäjältä, Yhdysvalloista ja Baltian maista.

”Finnair kasvaa ja laajentaa jo ennestään vahvaa jalansijaansa Saksassa, joka on yksi keskeisistä markkinoistamme”, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen. ”Kysyntä Saksan ja Aasian välillä on kasvanut tasaisesti, mikä Helsingin nopeiden ja tehokkaiden vaihtojen ansiosta on luonut meille hyvät kasvumahdollisuudet. Yksin viime vuonna myynti Aasian ja Saksan välillä kasvoi kaksinumeroisin luvuin, ja erityisen vahvasti kasvoi Japanin-liikenne.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva: Finavia Oyj

Leena