Hyppää sisältöön
· Leena

Finnairille Light-lippu New Yorkiin

Finnair tuo vain käsimatkatavaran sisältävän Light -lipputyypin New Yorkin reittinsä economy-luokkaan.

Finnairin New Yorkin reitti on osa Finnairin, British Airwaysin, Iberian ja American Airlinesin Atlantin lentojen yhteishanketta, ja yhtiöt tuovat nyt yhdessä vain käsimatkatavaran sisältävän lipputyypin osalle Pohjois-Amerikan reiteistään.

Light-lippu on Finnairin edullisin lipputyyppi, joka sisältää vain käsimatkatavaran. Ruumaan menevän matkatavaran voi kuitenkin ostaa lisämaksusta Finnairin internet-sivuilta tai vielä lentokentältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisämatkatavaroiden hinta per suunta: Yhdysvallat ja Kanada: 45 € verkosta, 50 € lentoasemalta ensimmäisestä ylimääräisestä matkalaukusta.

Kaikissa muissa lipputyypeissä ruumaan menevä matkatavara kuuluu lipun hintaan.

Tässä vaiheessa Light-lipun voi ostaa Finnairin New Yorkin reitille ja eräille Atlantic Joint Business -kumppaneidemme reiteille Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä.

Finnair Plus Platinum, Gold ja Silver -asiakkaat ja vastaavat oneworld-tasoasiakkaat saavat yhden ruumaan laitettavan matkatavaran lippuun kuuluvan matkatavaran lisäksi. Nämä asiakkaat voivat siis laittaa ruumaan yhden matkalaukun Light-lipputyypillä matkustaessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnair Plus Gold – ja Silver -tasoasiakkaat saavat tämän edun vain lentäessään Finnairin lennoilla.

Leena