Hyppää sisältöön
· Leena

Finnairille uudet bisnesluokan matkapakkaukset

Sunnuntaina 31.3. avattavan Los Angelesin reitin bisnesluokan matkustajat saavat ensimmäisinä Finnairin uudet sinisävyiset bisnesluokan tekstiilit ja henkilökohtaiset matkapussukat.

Uudet Kaivo-kuosiset tyynyt ja peitot sekä uudet matkapakkaukset tulevat kaikkien Finnairin kaukolentojen bisnesluokkaan vaiheittain syksyyn mennessä. 

Matkapakkauksen uudistuksessa on huomioitu designin lisäksi myös ympäristönäkökulmat: sisällön ja pakkauksen uusiminen vähentää muovijätettä yli 4500 kilolla vuodessa.

Kestävä kehitys on ollut yksi pakkauksen kriteereistä: itse pakkaus soveltuu monenlaiseen käyttöön matkan jälkeen; sitä voi käyttää penaalina, meikkipussina tai muuhun säilytykseen. Bisnesluokassa tarjolla olevat tossut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja matkapakkauksen hammasharjat maissitärkkelyksestä.Hammasharja ja korvatulpat on pakattu vahapaperiin muovin sijasta, ja matkapakkauksen ja tossujen muovisuojat on poistettu kokonaan. Näillä muutoksilla vähennetään muovijätettä yhteensä lähes 4500 kiloa vuodessa. Uudistus on osa Finnairin tavoitetta puolittaa kertakäyttöisen muovin käyttö catering-toiminnoissa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkapakkauksien kuvioina ovat Marimekon ikonisen suunnittelijan Maija Isolan Rautasänky, Jenkka, Joonas ja Pieni melooni, ja kustakin mallista on kaksi väriyhdistelmää. Matkapakkaukset tulevat lennoille kaksi kerrallaan, ja vaihtuvat aina puolen vuoden välein.Mukana oleva pehmeästä kankaasta valmistettu silmälappu toistaa samaa kuosia kuin itse pakkaus, ja pakkauksessa on L:a Bruketin huulirasva ja kasvovoide, hammasharja- ja tahna sekä korvatulpat. Business luokan matkustajat saavat myös harmaat tohvelit, jotka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista.  

 

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

29.3.2019

Leena