Finnairille uusi Business Light -lippu

Finnair tuo 15.6. myyntiin kokonaan uuden Business Light -lipun ja uudistaa muita lipputuotteitaan.

Light, Classic ja Flex -lipputyypit ovat nyt saatavilla sekä business- että economyluokkaan kaikille Euroopan- ja useimmille mannertenvälisille matkoille.

Business Light on uusi lipputyyppi, joka on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan matkustajille, jotka haluavat matkustaa kevyesti ja mahdollisimman edullisesti nauttien kuitenkin businessluokan mukavuudesta.
Käsimatkatavarat kuuluvat lipun hintaan.
Matkapäivien muutokset, takaisinmaksu matkan peruuntuessa, lentoaseman priority-palvelut, lounge-sisäänpääsy tai internet-yhteys lennon aikana eivät kuulu lipun hintaan.
Asiakas voi aina räätälöidä matkaansa haluamillaan lisäpalveluilla. 

Classic-lippu sallii matkapäivien muutokset ja sisältää yhden ruumaan menevän matkatavaran. 15.6. tai sen jälkeen ostetulla Classic-lipulla asiakas voi joustavasti muuttaa matkapäiviä maksamalla vain uuden ja alkuperäisen lipun välisen mahdollisen hinnanerotuksen. Takaisinmaksu ei ole mahdollinen, mikäli asiakas peruu matkansa.  

Flex-lippu on täysin joustava ja myös takaisinmaksu matkan peruuntuessa sisältyy sen etuihin. Asiakas maksaa vain uuden ja alkuperäisen lipun välisen mahdollisen hinnanerotuksen matkapäiviä muuttaessaan.
Flex-lippuun kuuluu yksi ruumaan menevä matkatavara ja mahdollisuus varata istumapaikka ennakkoon.
15.6. jälkeen ostettuun Economy Flex -lippuun ei sisälly lentoaseman priority-palveluja. 

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet lippunsa ennen 15.6., matkustavat alkuperäisillä lipuilla ja niihin sisältyvillä palveluilla.

Koronavirustilanteesta johtuen Finnair tarjoaa kaikille asiakkaille lipputyypistä huolimatta lisää joutavuutta matkapäivien muuttamiseen, kun varaus on tehty viimeistään 31.8.2021. 

 

Lähde:Finnair

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X