Hyppää sisältöön
· Leena

Finnairille uusi kaupallinen ja strategiajohtaja

Finnairin kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty Ole Orvér ja yhtiön strategiajohtajaksi Nicklas Ilebrand.
Molemmat johtoryhmän jäsenet aloittavat uusissa tehtävissään 1.5.2019.

Ole Orvér, (53) on tehnyt pitkän, kansainvälisen uran eri lentoyhtiöissä, mukaan lukien Qatar, LOT, Air Berlin sekä SAS. Näissä lentoyhtiöissä hän on toiminut pääasiassa strategia- ja verkostosuunnittelun sekä myynnin johtotehtävissä. Viimeksi hän on toiminut lentoliikennealan konsulttina konsultoiden sekä lentoyhtiöitä että lentokenttäyhtiöitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnairin tuleva strategiajohtaja Nicklas Ilebrand, 38, on aiemmin toiminut Nordeassa pääasiassa strategia- sekä tuote- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä, viimeksi henkilöasiakkaista vastaavan Personal Bankin -liiketoiminta-alueen tuote- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana. Sitä ennen hän on toiminut kansainvälisissä konsultointitehtävissä McKinseyllä. Lisäksi hän on ollut useiden eri yritysten hallituksissa.

”Uskon, että Olen ja Nicklaksen kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä täydentää hyvin johtoryhmämme vahvaa osaamista. Ole Orvér on tehnyt pitkän uran liiketoimintalogiikaltaan hyvin erilaisissa lentoyhtiöissä, ja Nicklas Ilebrand puolestaan on hankkinut vankan kokemuksen niin strategioiden kuin erityisesti palveluliiketoiminnan ja digitaalisten tuotteiden kehittämisestä”, sanoo Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner. ”Toivotamme Olen ja Nicklaksen lämpimästi tervetulleeksi Finnair-tiimiin.”

Leena