Finnairille yhdensuuntaiset hinnat

Finnair ottaa käyttöön yhdensuuntaisen hinnoittelun Euroopan- ja kotimaan lennoilleen 12.1.2021 alkaen.

Yhdensuuntaiset liput kilpailukykyisin hinnoin ovat nyt saatavilla kaikille Finnairin Euroopan- ja kotimaan lennoille kaikissa ostokanavissa. 

”Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta, ja lisätä lentojen hinnoittelun läpinäkyvyyttä. Yhdensuuntaisessa hinnoittelussa hinta lennolle on sama matkan kestosta riippumatta. Monet asiakkaat ovat toivoneet yhdensuuntaisia hintoja”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. 

“Arvioimme matkustuksen vähitellen lisääntyvän kohti kesää ja kesän aikana, ja kasvatamme tarjontaamme vastaavasti. Yhdensuuntainen hinnoittelu on yksi tapa tukea kysynnän elpymistä ja helpottaa matkojen suunnittelua tässä tilanteessa”, sanoo Orvér. 

Helpottaakseen asiakkaiden matkojen suunnittelua Finnair on jatkanut joustavien lippuehtojen voimassaoloa kaikille 31.8.2021 mennessä tehdyille varauksille. Matkustuspäiviä voi siis muuttaa myös sellaisissa lipputyypeissä, joissa muutokset eivät normaalisti olisi mahdollisia. 

Myös Finnair Koronaturvan voimassaoloaika pitenee. Finnair Koronaturva tuo lisäturvaa siltä varalta, että asiakas sairastuu koronavirukseen matkakohteessa. Vakuutus kuuluu lipun hintaan ilman lisämaksua, kun lippu on ostettu Finnairin myyntikanavista viimeistään 30.4.2021, lähtö on viimeistään 31.8.2021 ja matka suuntautuu Suomesta ulkomaille. 

Finnair jatkaa Finnair Plus -tasojäsenten aktiivista seurantajaksoa 6 kuukaudella. Myös Finnair Plus -palkintopisteiden voimassaoloa on jatkettu niin, että pisteet eivät vanhene ennen 31.8.2021. 

 

Lähde: Finnair

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X