Finnairin Tukholma-Thaimaa lennot myynnissä vain Finnairin sivustolta

Finnair aloittaa suorat lennot Tukholmasta Bangkokiin ja Phuketiin sekä Miamiin.

Thaimaan lennot alkavat lokakuun lopulla ja jatkuvat huhtikuun loppupuolelle saakka. Bangkokiin lennetään viisi kertaa viikossa ja Phuketiin aluksi yksi ja marraskuusta alkaen kolme kertaa viikossa.
Miamiin Finnair lentää Tukholmasta lokakuun lopusta aluksia kaksi kertaa viikossa ja joulu-huhtikuussa neljä kertaa viikossa.

Ruotsalaiset matkatoimistot ja matkanjärjestäjät toivottivat Finnairin tervetulleiksi ja iloitsivat uudesta lentoyhteydestä, kunnes tuli tieto, että matkustajat eivät voikaan ostaa Thaimaan lentoja matkatoimistojen kautta.

Finnair kertoo, että Tukholmasta Bangkokiin ja Phuketiin suuntautuvien suorien lentojen hinnat ovat saatavilla vain Finnairin myyntikanavien, Finnair.comin ja Finnairin contact centren kautta. Näitä hintoja ei voi myydä matkatoimistojen kautta lainkaan.

Finnairin viestinnästä kerrotaan: ”Verkkosivumme on jo pandemiaa edeltävänä aikana ollut suurin yksittäinen myyntikanava Thaimaan matkojen osalta, ja tämäntyyppisessä matkustuksessa kanavan merkitys kasvaa entisestään.”

Matkatoimistot ja matkanjärjestäjät voivat edelleen varata Bangkokin ja Phuketin lentoja GDS:n kautta jatkolennoilla Tukholmasta/ Tukholmaan.

Arlanda-Miami suorat lennot ovat varattavissa GDS:n kautta.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X