Flamingo Spa Kylpylän aikuisten puoli uudistuu

Vantaalla sijaitseva Flamingo Spa Kylpylä jatkaa uudistumistaan. Talven aikana uusitaan aikuisten puoli, jossa valikoimaan tulee myös asiakastoiveissa pitkään esiin noussut avanto. Tilamuutosten lisäksi uudistuvat myös hoitolan palvelut ja tuotteet.

”Avannon lisäksi uudistettuun tilaan tulee yksityiskäyttöön varattava sauna sekä -baari. Uudistettu tila on joka päivä myös kaikkien aikuisten puolen asiakkaiden käytettävissä silloin, kun alueelle ei ole varattu yksityistilaisuutta. Lisäksi yksityistilan varaajille, kuten kaikille muillekin aikuisten kylpylän asiakkaille, ovat käytössä kaikki aikuisten puolen sekä vesipuiston palvelut”, kertoo toimitusjohtaja Sanna Himberg.

Tilauudistuksen lisäksi myös hoitolamenu uudistuu spa-hemmotteluhoitolassa.

Muutostyöt eivät häiritse muuta toimintaa, vaikkakin koronan takia samanaikaisesti tiloissa oleskelevien asiakkaiden määrää on rajoitettu noin 30%:iin kapasiteetista. Aikuisten kylpylässä ovat käytössä kaikki saunat ja altaat. Kylpylä on tämänhetkisen tiedon mukaan auki myös joulun sekä sen välipäivät.

Uusi aikuisten puolelle toteutettava kokonaisuus lisää saunojen määrää seitsemästä kahdeksaan Lämminvesi- sekä mineraalialtaan lisäksi tarjontaan tulee kylmäallas. Porealtaat löytyvät Flamingo Spa vesipuiston puolelta.

 

Lähde: Flamingo Spa

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X