Hyppää sisältöön
· Leena

Laajentunut Break Sokos Hotel Flamingo

Uudistunut Break Sokos Hotel Flamingo avataan 4.helmikuuta.

Hotellin uuteen lisärakennukseen tulee 232 uutta hotellihuonetta jolloin koko hotellin huonekapasiteetti nousee 541 hotellihuoneeseen. Hotelli on silloin Suomen suurin.

Uusilla, kolmen teeman hotellihuoneilla on haluttu vastata matkailun trendeihin ja asiakkaiden toiveisiin. Majoitukselta toivotaan tänä päivänä yksilöllisyyttä, persoonallisuutta ja erilaisia tunnelmia. Työmatkalla hotellihuoneelta toivotaan eri asioita kuin kaveriporukan viikonloppulomalla tai lapsiperheen kylpyläreissulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Joy-huone.

Yksi uusista teemoista on iloisen pirskahteleva Joy, joka on suunniteltu elämästä nauttimista ja hauskanpitoa varten. Isot väripinnat ja leikkisät yksityiskohdat tarjoavat mitä otollisimmat puitteet esimerkiksi ystäväporukan illanvietolle.

Muut uudet huoneteemat ovat inspiroiva Flow ja rauhoittava Harmony. Tower-hotellin puolelta, viihdekeskuksen välittömästä yhteydestä, löytyy tilavia, myös perheille sopivia huoneita.

Flamingoon on nyt entistä vaivattomampaa saapua myös lentokentältä. Tammikuussa käynnistyivät hotellin omat shuttle bus -kuljetukset, jotka liikennöivät aamuisin ja iltaisin puolen tunnin välein. Kuljetus on hotellin asiakkaille maksuton

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Sokos Hotels
Pääkuva
Seppo Sallankivi

Leena