Forenom avaa Tampereelle uuden huoneistohotellin

Forenom avaa uuden 61 hotellihuoneiston kohteen Tampereen Kauppatorille. Rakennuksen yli 100-vuotiasta historiaa kunnioittava kohde on suunniteltu vastaamaan matkailijoiden muuttuneita tarpeita.

Huoneistohotelli tarjoaa neljässä kerroksessa 61 pitkäaikaiseen asumiseen varusteltua huoneistoa, jotka vaihtelevat kooltaan yksiöistä kolmioihin. Yhteen huoneistoon mahtuu ilman lisävuoteitakin majoittumaan neljähenkinen perhe tai seurue. Jokaisesta huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone. Majoittua voi yhdestä yöstä useisiin kuukausiin. Forenomille tyypillisesti hinnoittelu suosii pitkään majoittuvia ja hinta on sitä edullisempi, mitä pidempään majoittuu.

 

Yli 100-vuotiaan talon historiaa kunnioitetaan

Kansallis-Osake-Pankin Vilho Penttilältä tilaama rakennus valmistui vuonna 1910 Tampereen silloisen pääkadun varrelle osoitteeseen Kauppakatu 4. Suomen arkkitehtuurissa oli valloillaan kansallisromantiikan ja jugendin aika ja pankkirakennuksista suunniteltiin kaupunkikuvaan näyttäviä kivirakennuksia. Kansallisromantiikka otti inspiraatiota Suomen luonnosta ja sen materiaaleista, joka näkyy esimerkiksi graniitista tehdyssä näyttävässä julkisivussa. Sisätiloiltaan pankki suunniteltiin jugendin henkeen.

 

Forenom Aparthotel Tampere Kauppakatu

  • Avautuu porrastetusti loppuvuoden 2022 aikana ja osa huoneistoista on jo valmiita
  • 61 täysin uutta hotellihuoneistoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin
  • Jokaisesta huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö
  • Osoite on Kauppakatu 4, 33200 Tampere

 

Lähde: Forenom

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X