Hyppää sisältöön
· Leena

Freestyle Cruising – risteily asiakkaasi toiveiden mukaisesti

17 alusta – 323 unelmakohdetta ympäri maailmaa – yksi täydellinen loma!

Norwegian Cruise Linen Freestyle Cruising aloitti risteilystandardin, joka tarjoaa asiakkaillesi vapauden ja joustavuuden risteillä juuri niin, kuin he itse haluavat.

Nyt juhlitaan Freestyle Cruisingin 20-vuotispäiviä!
Kun varaat risteilyn 10.-30. syyskuuta välisenä aikana, asiakkaasi saavat 20% early booking -alennuksen yli 400 risteilystä 2020/2021.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jokainen matkustaja saa itse päättää koska ja missä he ruokailevat NCL:n risteilyn aikana. Illalliselle mennessään asiakkaasi voivat joko pukeutua hieman juhlavammin tai olla pukeutumatta. He voivat nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa, nautiskella ylellisistä spa-hoidoista tai nauttia adrenaliinipiikistä vaikkapa e-Kart -kilparadalla tai vesiliukumäessä.

He voivat myös nautiskella merellä ennen näkemättömästä Broadway-viihteestä. Syödä mitä, milloin  ja kenen kanssa tahansa, sillä risteilijöillä on laaja valikoima erilaisia ravintoloita.

Olivatpa he sitten aluksella tai maissa käymässä, he voivat tehdä juuri niin paljon kuin haluavat – tai olla tekemättä mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun vaihtoehtoja on tuhansia, kaikki niistä ovat oikeita. Sitä tarkoittaa NCL:n Freestyle Cruising.

Scene in After Midnight

Vinkki: Free at Sea -paketilla asiakkaasi voivat suunnitella lomansa vieläkin enemmän omansa näköiseksi. Viikon risteilyllä he voivat 99 euron lisämaksusta valita kaksi lisämaksullista pakettia viidestä; Premium Beverage Package, Speciality Dining Package, Internet Package, Shore Excursion Package tai vaihtoehdon, missä perhe ja ystävät maksavat risteilystään vain verot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rCp3iqB-hBU&t=2s

 

Nyt juhlitaan Freestyle Cruisingin 20-vuotispäiviä!
Kun varaat risteilyn 10.-30. syyskuuta välisenä aikana, asiakkaasi saavat 20% early booking -alennuksen yli 400 risteilystä 2020/2021.
Lue lisätietoa early bookingsta tästä.
Tilaa esitteitä asiakkaillesi tästä.

Miksi NCL-risteily?

Viveca Jerrestam, Business Development Manager, Suomi ja Ruotsi:
NCL, koska meillä on: Risteilyjä ympäri maailmaa – tyylikäs risteilylaivasto – useita vaihtoehtoja ruokailuun, oman aikataulun mukaan – palkittuja Broadway-esityksiä – kansainvälinen tunnelma – hyvät komissiot – helppo varata – erilaisia koulutusmahdollisuuksia matkatoimistoille – markkinointitukea.

 

 

 

 

 

Leena