GBT:n Travel Vitals™ -kertoo koronarajoitukset

American Express Global Business Travel (GBT) on julkaissut uuden Travel Vitals™ -palvelun.
Palvelu on avoin kaikille, ei vain GBT:n asiakkailla.

Sivustolta löytyvät ajankohtaiset koronarajoitukset ympäri maailman.

Palvelusta voi hakea viimeisimmät rajoitukset ja suositukset kohteen, lentoyhtiön, hotelliketjun, maakuljetuspalveluntarjoajan tai juna-aseman avulla.

Know-before-you-go -tietopankki kerää tietoa sadoista eri lähteistä ja kertoo kohteiden matkustusrajoituksista, koronavirustilanteesta ja mahdollisista tartuntakeskittymistä.

GBT:n mukaan Travel Vitals on dynaaminen internetsivusto, joka tarjoaa matkustajille ja Travel Managereille yhden tietopankin kaikkeen informaatioon, mitä he tarvitsevat ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Tietopankki on kaikkien Travel Managereiden ja matkustajien vapaassa käytössä. GBT:n asiakkaille ja matkustajille Travel Vitals™ tarjoaa myös matkasuunnitelmiin liittyvää tietoa Amex GBT Mobile -sovelluksessa ja online-varauspalvelussa.

Mark McSpadden, GBT:n Vice President of Product Strategy and Experience, sanoo: “Matkustustieto on avainasemassa luottamuksen palauttamisessa matkustukseen. Tiedon täytyy olla ajantasaista ja se täytyy kerätä nopeasti, vaikka olosuhteet ja ohjeistukset vaihtuvat jopa päivittäin. Tarjoamme tämän palvelun, koska tällä hetkellä jokaista matkaa täytyy hallinnoida kuin suunnittelisi tapahtumaa. Ovelta ovelle -matkanhallinta oli pitkään pyrkimys liikematkustuksessa, mutta sekään ei enää riitä näissä olosuhteissa. Nyt matkatoimistoa tarvitaan heti, kun matkustuksen tarve tunnistetaan, ja roolimme päättyy vasta kauan sen jälkeen, kun matkustaja on palannut kotiin.”

Jos asiakkaalla on käytössään matkan hyväksyntäprosessi, Travel Vitals™ voidaan kytkeä siihen ja se voi hälyttää, kun matka varataan korkean riskin kohteeseen. Se voi valvoa tulevia varauksia ja tukea asiakkaan säännön mukaista matkustusta ilmoittamalla, jos majoitusta tai maakuljetusta ei varata lennon yhteydessä. Matkan jälkeen taas seurannasta on apua, jos matkustajan liikkeitä tarvitsee jäljittää kohteessa ilmenneiden tartuntojen vuoksi.

 

Lähde: American Express Global Business Travel (GBT)

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X